• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Radyoda Dj Olsan Suan Hangi Şarkıyı Calardın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saphira

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
14 Eki 2019
Konular
754
Mesajlar
6,695
MFC Puanı
53,990
öncelikle herkül bey burç paylaşımlarınızı özlemişim :giggle: :giggle:

burcuma gelirsek zaten olumsuzluk demek satürn.. satürn demek olumsuzluk.. bu da depresyon demek.. depresyonsuz bir yengeç asla bir yengeç değildir :laugh::laugh:
 
Üyelik Tarihi
3 Haz 2013
Konular
112
Mesajlar
2,254
MFC Puanı
2,610
Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Satürn'ün güçlü etkisinden dolayı Akrep burcunun Burç 2020’si bir korku treni gibi gelecek- yukarı çıkıyor ve tekrar aşağı kayıyor. Mars'ın yönetimindeki bu su burcunda doğan kişiler genellikle farklıdır, bu aralarında en nazik insanların yanı sıra en sinir bozucu kişilerin de olduğu anlamına gelir. Birçoğunun ortak noktası, güçlü bir irade ve ne istediklerine dair net bir fikirdir.

2020 yılının Ocak-Mart ayları arasında, Akrep burcu, arkadaşları, partnerleri ve aileleri de dahil olmak üzere hiç kimseyle birlikteliğinde kendini rahat hissetmeyecektir. Ufukta büyük değişiklikler var ve onlarla birlikte, olumsuz düşünceler ortaya çıkacak ve karşılaştığınız en küçük sorun hakkında dahi rahatsız olacaksınız. Şu anda, şirket kurmaktan, yatırım yapmaktan veya iş değiştirmekten kaçındığınızdan emin olun.

Bahar geldiğinde durum daha iyi hale gelmeye başlıyor. Tüm problemleriniz ortadan kalkacak ve böylece zihniniz tekrar netleşecektir. Burcunuz bu dönemi kişisel, zihinsel ve hatta kariyer gelişimi için kullanmanızı öneriyor. Şu anda, sezgilerinize tamamen güvenebilirsiniz, böylece her fırsattan en iyi şekilde yararlanabileceksiniz. Özellikle doğal ve yetenekli bir lider olacağınız bir ekipte çalışırken başarılı olacaksınız.

Yaz, özellikle romantik ilişkileriniz üzerinde çalışmanız için ideal bir zaman olacaktır. Bu anda, Akrep burcu ve sevgilisi herhangi bir sorun olmadan bir şey üzerinde hemfikir olacaklar ve bu, muhtemelen bir sinyal bekleyen duygusallıklarını uyandıracaktır. Burca göre, iş yerinde sizi bekleyen hoş olmayan sürprizler bulunmuyor, isterseniz romantik bir tatile gitmekte özgürsünüz.

Bekar Akrep burcu için sonbahar ve 2020 yılının sonu en neşeli dönem olacak. Dışarısı donuyor olsa da, ilginç bir insan hayatınıza girecek ve sizi gerçekten heyecanlandıracak. Uzun süredir birinden hoşlanıyorsanız, harekete geçme zamanı geldi. Tüm yıl boyunca çok fazla güç ve azim kazandınız ve bunu şimdi kullanırsanız, daima hayalini kurduğunuz sevgiyi elde edebilirsiniz.
Pufff ilk donem sıkıntı sonrasında ferahlık ee iyidir ne diyek .p
 

Sindy

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
3 Ocak 2010
Konular
1,471
Mesajlar
12,050
MFC Puanı
116,360
profilimi temizler misiniz lütfen ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst