• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Pürüzsüz Cilter için Bakım Önerileri

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Pürüzsüz ipeksi bir cilt için bazı sırlar vardır. Bu önerileri dikkate aldığınızda değişimi kısa sürede fark edeceksiniz.


Destek Almayı Bilin!
Kadınların pürüzsüz bir cilt için yardımcılarından biri de ilaçlardır. Doğum kontrol hapları, hormonlar, antibiyotikler ve sivilce kontrolü sağlayan haplar cildin daha pürüzsüz olmasını sağlayabilir. Doktorunuzla konuşarak cilt problemlerine çözüm üretebilirsiniz.


Ilık su kullanın!
Cildiniz kuruduğunda sivilcelerinizden kurtulacağınız söylense de bu yanlış bir düşüncedir. Nemlendirilmeyen cilt daha fazla yağ üretir ve akneler de buna bağlı olarak artar. Yüzünüzü yumuşatıcı bir jel ile yıkamalı ve ılık su kullanmalısınız. Sıcak su yüzün kurumasına neden olur.


Susuz kalmayın!
Vücudunuz susuz kaldığında cildiniz yeterli neme ulaşamaz. Bu nedenle bol su içmek önemlidir. Ayrıca lavabonuzu ılık suyla doldurup içine birkaç damla hindistancevizi veya badem yağı damlatabilirsiniz. Ardından nefesinizi tutun ve yüzünüzü 3-5 dakika süreyle suda tutun. Bu sayede cildiniz yumuşayacaktır.


Doğal Maskeleri Keşfedin!
Haftada bir cilt tipinize uygun seçeceğiniz bir maskeyi uygulayın. Gözeneklerinizin açılması cildinizin bakımlı ve pürüzsüz görünmesi için önemlidir. Gözeneklerinizin belirginliğini kaybetmek için ise sıkılaştırıcı tonik kullanabilirsiniz.
 
Üst