• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Rakibi ısıracaksınız

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Pereira, oyunculara tek tek ne istediğini anlattı: Hücuma çıkarken top kaybetmek yok. Orta saha rakibi ısıracak. Savunma da hızlı olacak

Yeni hoca Vitor Pereira neler istediğini oyunculara tek tek anlatıyor. Dün kolundan tuttuğu Alves, yeni transfer Ba'ya, "Eski savunma anlayışınızı unutun. Hücuma kontrollü ancak hızlı çıkacağız. Çıkarken top kaptırırsak ölürüz. Önceliğim merkezden hücum yapmak. Merkez kapalıysa o zaman kanatlara yönelin" dedi.

Hasan Ali'ye kızdı
Defanstan sonra orta saha oyuncularıyla da konuşan Portekizli hoca, "Hızlı hücüm, sahanın her yerinde pres" ifadesini tekrarladı. Hücuma çıkarken ofsayta dikkat edilmesini de isteyen Pereira taktik idman sırasında oldukça ağır davranan Hasan Ali'ye de kızdı. Portekizli hoca pas trafiğinin çok hızlı olmasını istedi.

Taraftara: Gürültü yapmayın
Vitor Pereira yuncularına "Sahaya motive olun" uyarısı yaparken idmanı izleyen taraftara da 'ayar' verdi. Portekizli çalıştırıcı dün 'sus' işareti yaparak taraftarın gürültü yapmamasını, motivasyonu bozmamasını istedi.
 
Üst