• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ruhun Kabuğunun Kırılması nedir - Astral Temizlik neden yapılmalıdır

Almora

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
2 Ağu 2014
Konular
1,832
Mesajlar
2,642
MFC Puanı
4,340
Ruhun Kabuğunun Kırılması nedir - Astral Temizlik neden yapılmalıdır








Peki, Ruhun kabuğunun kırılması ve astral temizlik nedir
Astral bedenimiz ruhumuzun ayrılmaz bir parçasıdır. Ruhumuz onunla birlikte fizik bedenimize girer ve onunla ayrılır. Dünyaya her doğuşumuzda, aynı astral bedenle fizik bedene bağlanırız. Dolayısıyla geçirdiğimiz tüm yaşamların bilgisi astral bedenimizde saklıdır. Astral bedenimiz ruhumuz için büyük bir hafıza görevi üstlenir.
İşte bu astral bedenimizde çeşitli kereler dünyaya doğumlarımız süresince, birçok hayatımızdan getirmiş olduğumuz tortular da bulunur. Bu tortular, varlığın maddeye bağlanmasından doğar, astral bedenimizin üzerinde zaman içinde birikerek adeta bir kabuk oluşturur. Bu kabuk zamanla insanın kendi öz varlığıyla irtibatının kesilmesine neden olur. Bu kabuğun kırılıp, tortuların temizlenebilmesi için özel çaba gösterilmesi ve özel tekniklerle çalışmalar yapılması gerekir.
Bu kabuğun oluşmasına neden olan en önemli etken negatif düşüncelerdir. Bütün dinlerde insanları iyi davranışlara, kötü söz söylememeye, insan öldürmemeye yönlendirmenin ardında yatan gerçek, aslında bu tür tortulara sebebiyet vermemek içindir. Her türlü pozitif davranış ve pozitif düşünce üretiminin, bu tortu üzerinde bir temizleme işlevi gördüğü bilinmektedir. Buna karşılık insanın ürettiği negatif düşünce enerjileri, bu tortunun gittikçe kalınlaşmasına ve kabuklaşmasına sebep olur. Gerçek bir arınma için, varlığa ağırlık teşkil eden bu tortunun derinliklerine inerek, onları temizlemek gerekir.
Buda İnsanların büyük çoğunluğu nehrin kıyısında bir aşağı, bir yukarı koşuşur durur. Oysaki nehrin karşısına geçen için ıstırap yoktur der.
Bugün hayatımızdaki sorunların birçoğu için çözüm bazen çok eskilerde, karmamızda yatar. Kişinin ruhsal olgunluğa ulaşabilmesi, insan-ı kamil denilen üstün şuur, üstün farkındalık haline gelebilmesi için, üzerindeki kabuktan sıyrılması, arınması son derece önemlidir.
Enerji çalışması, yaşam koçluğu, kuantum, nefes veya geçmiş yaşam terapisi çalışmaları yapan her insan önce kendi astral bedenini bu tortulardan arındırmak zorundadır.

Kartal ÖZAL
PDR ve Davranış Bilimi Uzmanı

 
Üst