• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Şahan Gökbakar'a sert eleştiriler

Üyelik Tarihi
7 Şub 2013
Konular
2,245
Mesajlar
4,703
MFC Puanı
20
Şahan Gökbakar'ın, 1 Mayıs'ta yaşanan olaylarla ilgili Twitter'da yazdığı "Bile bile lades bunun adı. Yazık, günah. Gülüp eğlenip kutlamak yerine bu manzaraların ne anlamı var?" sözleri, birçok kişiyle birlikte meslektaşlarının da öfkesini topladı. Kendisini eleştiren ve bir sanatçının daha duyarlı olması gerektiğini söyleyen meslektaşları için "Ben sanatçı değilim. TV'de dizilerde oynayıp, bölüm başı 20-30 binleri indirip emekçi hakkı diye sahtekarlık yapanlar sanatçıdır" diye tweet atan Gökbakar'a ünlü oyuncular tepki gösterdi.

İşte o tepkiler:

CAHİL CESARETİ GÖSTERMİŞ
Emre Kınay: Bu açıklamalar, onun cehaletinden kaynaklanıyor. Televizyon, oyunculuk yapılacak yerdir. Ancak televizyon dizisi bile olamayacak senaryoların da sinema filmi yapılması sanat değildir! Sanat yapılacak tek yer sinemadır ama oranın adı da "Ben çok gişe yaptım" demek değildir. Şahan cahil cesareti göstermiş. Çünkü sanatın başka kriterleri vardır; o da ciddi bir eğitim gerektirir.

ASIL SAHTEKAR ONLAR
Turgay Tanülkü: Beyefendinin öncelikle, 'kime sanatçı denir'i öğrenmesi gerekiyor. Setlerde emekleriyle ayakta durmaya çalışan alaylı veya okullu oyuncular, set emekçileri; sahtekar değildir. Sanat yapıyorum diye ortaya çıkan, sokak ağzını kullanan ve bunu yaparken de yaşama tutunmaya başlayan yeni neslin beyinlerine tecavüz eden bu ve bunun gibilerdir asıl sahtekar olanlar...

CEVAP VERMEK GEREKSİZ
Tamer Karadağlı: Televizyon dizilerinin sanat olmadığı doğrudur. Ancak bu yorumunu ciddiye alıp cevap vermek bile çok gereksiz. Madem kendisi bu konuda çok otoriter; o zaman o karar versin ne iyi, ne kötü. Her şeyi biliyor ya kendisi... Bundan sonra sektörle ilgili kararları o versin; ona sorun bence.

POLEMİĞE SÜRÜKLENMEM
Mehmet Ali Erbil: Bu tarz yorumlara cevap verip polemiğe sürüklenmem. Neticede her koyun kendi bacağından asılır.
 
Üst