• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Şampiyon biz olacağız

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
"Böyle oynarsak Türkiye'de yenemeyeceğimiz takım yok. Taraftarımız bize destek olsun. Emenike gol atsın diye dua ettim"

Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal, derbi sonrası yaptığı açıklamada şampiyon olacaklarını söyledi. Kartal, derbilerde çok farklı bir motivasyon ile mücadele ettiklerini ifade ederek, "Bir teknik adamın yaşayacağı tüm şansızlıkların hepsini bu maçta yaşadık. Oyunun geneline baktığımız zaman iyi oynadık. Bu sezon 5 derbi oynadık, 4'ünde kazandık. G.Saray maçında ise nasıl kaybettiğimiz ortada. Derbi konsantrasyonumuzu her maça yansıtmamız lazım, yansıtacağız da. Yansıttığımız zaman da bu ülkede yenemeyeceğimiz takım yok. Allah'ın izniyle şampiyon olacağız" diye konuştu.

EMENİKE'YE DESTEK
Emenike'ye de destek olan Kartal, "Üzüntüsünden dolayı böyle bir şey yaptı. Kalbi temiz iyi bir insan. O da gol kaçırmak istemez. Emenike gol atsın da kendisini affettirsin diye dua ettim, olmadı. Herkesten fazla bu takıma bir şeyler vermek istiyor. Sonuçta ben de Fenerbahçe'nin, camianın bir insanıyım. Emenike'ye, bütün oyuncularımıza ve bize güvenmelerini, sahip çıkmalarını, o güveni arkamızda hissetmeyi istiyoruz" dedi
 
Üst