KralTektir
MFC Üyesi
- Konular
- 1
- MFC Puanı
- 10
Merhabalar yakında telefon değiştircem, bu iki modeli düşünüyorum. 128 GB lik hafıza ile Trendyolda M32 6000 TL A32 7000 TL sizce hangisi alınmalı?
Bence A32 Alınız, Tavsiye olarak. @KralTektirMerhabalar yakında telefon değiştircem, bu iki modeli düşünüyorum. 128 GB lik hafıza ile Trendyolda M32 6000 TL A32 7000 TL sizce hangisi alınmalı?
Fotoğraf makinası mı kullanıyorsun😄Samsung S21 Ultra tavsiyemdir. Ben 1 sene kullandim inanilmaz güzel.. Kamera ozelliği zaten tartisilmaz. 100x zoom 🤌🤌🤌 Şuan Samsung A73 kullaniyorum. S21 kamerasina cok alistiqim icin bunun kamerasini nerdeyse kullanmiyorum.
Foto makinesi kadar iyidir🤌🤌 10x30x100x zoom özelliği vardi . Almak isteyenlere tavsiyemdir. Memnun kalicaksiniz. Kalmazsaniz bana verin ben kullanirim 😂😂Fotoğraf makinası mı kullanıyorsun😄
Şuan farklı model kullanıyorum onun da kamerasını kullanmıyorum dedin ya o yüzden fotoğraf makinası mı kullanıyorsun dedim 😄Foto makinesi kadar iyidir🤌🤌 10x30x100x zoom özelliği vardi . Almak isteyenlere tavsiyemdir. Memnun kalicaksiniz. Kalmazsaniz bana verin ben kullanirim 😂😂
Hııı 😹😹 ayy yokk beee. Onun kalitesine alisinca , bunun kamera konusundaki eksikliqini dile getirmek icin ifade ettim 🥴🥴🥴Şuan farklı model kullanıyorum onun da kamerasını kullanmıyorum dedin ya o yüzden fotoğraf makinası mı kullanıyorsun dedim 😄
Anlatırken çok yorulmuş gibisin gözler kaymış 😂😂Hııı 😹😹 ayy yokk beee. Onun kalitesine alisinca , bunun kamera konusundaki eksikliqini dile getirmek icin ifade ettim 🥴🥴🥴
Hala mesaideyim 😄😄 Brezilya ve Arjantin sevkiyatlari falan 😮💨😮💨Anlatırken çok yorulmuş gibisin gözler kaymış 😂😂
Kolay gelsin o hâlde sevkiyat bitince haber edersin 😂Hala mesaideyim 😄😄 Brezilya ve Arjantin sevkiyatlari falan 😮💨😮💨
UnutabiLirim 🙉🙉Kolay gelsin o hâlde sevkiyat bitince haber edersin 😂