• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Samsung'un Yeni Kablosuz Kulaklığı Galaxy Buds Live'ın Tüm Özellikleri Ortaya Çıktı

DarkWoman

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2019
Konular
5,318
Mesajlar
11,488
MFC Puanı
66,370
Samsung'un 5 Ağustos'taki 'UNPACKED' etkinliğinde tanıtılması beklenen yeni kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds Live'ın özellikleri ortaya çıktı. WinFuture tarafından elde edilen bilgilere göre 7,5 saate varan pil ömrü sunabilen kulaklıklar, yalnızca üç dakikalık bir şarjla 35 dakika dinleme süresi vadediyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki ay içerisinde yılın ikinci 'UNPACKED'etkinliğini düzenlemeyi planlıyor. 5 Ağustos'ta gerçekleşecek bu etkinlikte Galaxy Note20 ailesinden Galaxy Watch 3'e kadar birçok yeni ürününün tanıtılması bekleniyor. Etkinlikte gösterilmesi beklenen ürünlerden bir diğeriyse şirketin yeni kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds Live.

Galaxy Buds serisiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Samsung, özellikle Galaxy S20 ailesiyle birlikte duyurulan Galaxy Buds+ ile etkileyici satış rakamlarına ulaşmıştı. Doğal olarak şirket, Galaxy Buds Live ile sektördeki başarısını devam ettirmek istiyor. Şimdi ortaya çıkan yeni bilgiler ise bu kablosuz kulaklıkların tüm özelliklerini gözler önüne seriyor.

Galaxy Buds Live neler sunacak?

Samsung Galaxy Buds Live


Kulaklıklara ait tasarım ve renk seçenekleri gibi ayrıntılar geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Son olarak Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğiyle geleceği de doğrulanan Galaxy Buds Live, yeni rapora göre en önemli yükseltmeyi pil ömründe alacak. Bu noktada rapor, kulaklıkların tek bir şarjla 7,5 saatlik pil ömrü sunacağını öne sürüyor.

7,5 saatlik pil ömrü kulağa oldukça hoş gelse de bu sürenin yalnızca Aktif Gürültü Engelleme ve Sürekli Açık Mikrofon (AOM) özellikleri devre dışı bırakıldığında geçerli olduğunu belirtelim. Öte yandan kullanıcılar bu özellikleri kullanmayı tercih ederse kullanım süresi, tıpkı AirPods Pro'da olduğu gibi 4,5 saate kadar iniyor.


f3537b1a85037e78eb4838c24830d9cb59e8108b.jpeg


Buna ek olarak kulaklıkların şarj kutusundayken ve özellikler devre dışıyken 28 saate kadar, tüm özellikler aktif edildiğindeyse 20 saate kadar bekleme süresi sunacağı söyleniyor. Bu şarj kutusu ise Qi özellikli bir şarj aleti aracılığıyla kablosuz olarak ya da USB-C kablolar aracılığıyla şarj edilebiliyor. Pil kısmında son olarak üç dakikalık bir şarjın, yaklaşık 35 dakika dinleme süresi sunacağı belirtiliyor.

https://www.webtekno.com/oneplus-oneplus-buds-true-wireless-kulakligini-tanitti-h96958.html
İLGİLİ HABER
OnePlus, Segmentinin En Ucuzlarından Birisi Olacak OnePlus Buds Kulaklığını Tanıttı

Her biri 5,6 gram ağırlığında olan Galaxy Buds Live'ın, 169 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağına dair söylentiler var. Bu, Samsung'un yeni kablosuz kulaklıklarını özellikle 249 dolar fiyat etiketine sahip olan AirPods Pro karşısında çok daha uygun fiyatlı bir alternatif haline getiriyor.
 
Üst