Peony
Onursal Üye
- Üyelik Tarihi
- 9 Şub 2015
- Konular
- 12,075
- Mesajlar
- 34,903
- MFC Puanı
- 57,450
Malzemeler,
Tamamen doğal ortamda yapılmış, organik 500 ml elma sirkesi
Yerli üretim örneğin Kastamonu Taşköprü sarımsağından 4 baş sarımsak
Hazırlanışı,
Sarımsakların kabuklarını soyup havanda suyu çıkana kadar dövün. Cam bir kavanoza sarımsakları alıp üzerine elma sirkesini döküp karıştırın. Kapağını sıkıca kapatın. Kavanozu, koyu renkli bir poşetin içine koyup serin ve karanlık bir ortamda 10 gün bekletin. Bunu yapma amacımız güneş almasını engellemektir.
Kullanışı,
10 gün sonunda sarımsak kürü hazır olacaktır. Artık kullanmaya ve ayda en az 8 kilo vermeye başlayabilirsiniz. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğinden 10 dakika önce kürden bir tatlı kaşığı yutacaksınız. Eğer 80 kilonun altındaysanız günde iki kez içmeniz yeterlidir. Ancak dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta var: ağızda koku kalmaması için hemen bir bardak su içmelisiniz. Suyunuzu bardakta hazır tutun ki vakit kaybetmeden hemen için. İstediğiniz kiloya düşene kadar kürü uygulamaya devam edin.
Tamamen doğal ortamda yapılmış, organik 500 ml elma sirkesi
Yerli üretim örneğin Kastamonu Taşköprü sarımsağından 4 baş sarımsak
Hazırlanışı,
Sarımsakların kabuklarını soyup havanda suyu çıkana kadar dövün. Cam bir kavanoza sarımsakları alıp üzerine elma sirkesini döküp karıştırın. Kapağını sıkıca kapatın. Kavanozu, koyu renkli bir poşetin içine koyup serin ve karanlık bir ortamda 10 gün bekletin. Bunu yapma amacımız güneş almasını engellemektir.
Kullanışı,
10 gün sonunda sarımsak kürü hazır olacaktır. Artık kullanmaya ve ayda en az 8 kilo vermeye başlayabilirsiniz. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğinden 10 dakika önce kürden bir tatlı kaşığı yutacaksınız. Eğer 80 kilonun altındaysanız günde iki kez içmeniz yeterlidir. Ancak dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta var: ağızda koku kalmaması için hemen bir bardak su içmelisiniz. Suyunuzu bardakta hazır tutun ki vakit kaybetmeden hemen için. İstediğiniz kiloya düşene kadar kürü uygulamaya devam edin.