• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Saygıda kusur yok

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Fenerbahçeli futbolcular, "Ersun Yanal'ın elini sıkmayacaklar" spekülasyonlarından çok rahatsız oldu. Takım içinde yapılan konuşmalardan, "Ersun hoca bizi şampiyon yapmış bir teknik adamdır. Ona gereken saygıyı göstermeliyiz" kararı çıktı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, F.Bahçe'den ayrıldıktan sonra ilk kez Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir maça çıkacak. Yanal'ın yarınki dev karşılaşmada Kadıköy'de nasıl karşılanacağı ise merak konusu oldu.

Bizi şampiyon yaptı
Sosyal medyada yayılan bazı haberlere göre tecrübeli teknik direktör sarı-lacivertli tribünlerce protesto edilecek. Başkan Aziz Yıldırım'ın tepkisinden çekinen Fenerbahçeli futbolcular ise eski hocalarının elini sıkmayacak. Tüm bu spekülasyonların sarı-lacivertli oyuncuları çok rahatsız ettiği öğrenildi. Tak ım içinde yapılan konuşmalarda, "Ersun Yanal sonuçta bizi şampiyon yapmış bir teknik adamdır. Ona gereken saygıyı hepimiz göstermeliyiz" şeklinde ifadeler kullanıldığı belirtildi. Teknik direktör İsmail Kartal'ın da eski mesai arkadaşı Yanal'ın yanına giderek maç öncesinde "Hoş geldin" diyeceği bildirildi.
 
Üst