• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAJESTE

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
6 Şub 2020
Konular
39
Mesajlar
162
MFC Puanı
2,150
0lbwrv-png.729
Seafight oyunu nedir?
Seafight oyunu browser üzerinden oynanan ücretisiz online korsanlık oyunudur. Yani özel olarak bir program kurmadan direkt internet üzerinden oynayabiliyorsunuz. Oyuna oynamak için bir dakikanızı ayırıp üye olmanız gerekiyor. Bedava üyelelik sonrası mail adresinize aktivasyon iletisi gelecek. Bu iletide kullanıcı adınız ve şifreniz var. Artık bundan sonra oyunu oynayabilirsiniz.

Seafight oyunu nasıl oynanır?
Seafight oyununu oynamak için gerekli olan kayıt işlemini geçtiyseniz bundan sonra siteye girerek kullanıcı adı ve şifrenizle oyuna başlayabilirsiniz. Oyuna başlarken size küçük bir gemi veriliyor. Ayrıca bir top, gülleler ve gemiyi yönetecek korsanla başlıyorsunuz. Tabii ki oyuna acemi olarak başladığınızı sistem bildiği için korktuğunuz kadar ezilmeden oyunu yavaş yavaş öğrenmeye ve hakimiyetini ele geçirmeye başlıyorsunuz. Oyun her ne kadar browser üzerinden oynansa da oynadıkça artan özellikleriyle sizi sürükleyecek ve heyecanlandıracaktır. Oyunu oynadıkça hem ustalaşmaya hemde puanların artmaya başlayacaktır. Puanlar arttıkça daha donanımlı bir korsan olmaya başlayacaksınız. Çünkü bu puanları harcaya biliyorsunuz. Ayrıca oynadıkça sistem tarafından verilen büyük ödüle de yaklaşmanız ve hatta ödülü almanız bile an meselesi olabilir. Sistemin büyük ödülü 10.000 Euro. Seafight oyununda tersaneler, silahlar, meyhaneler, tüccarlar, barınaklar, filolar kısaca denizciler oyuncular için gerekli olan her şey düşünülmüş.

İlk piyasaya sürülme tarihi: 18 Mart 2006
Geliştirici: Bigpoint Games
Yayıncı: Bigpoint Games
Tür: Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi Oyun
Platformlar: Adobe Flash Player, Web tarayıcısı

seafight-tr.jpg
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst