• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Şehit Yavuz Sonat Güzel’in ailesinden çelenk tepkisi!

Yusuf

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Nis 2015
Konular
1,134
Mesajlar
5,405
MFC Puanı
7,440
Şehit Yavuz Sonat Güzel’in ailesinden çelenk tepkisi!


Şehit Binbaşı Güzel’in ailesi; Cumhurbaşkanı, Başbakan ve TBMM Başkanı’nın çelenklerini şehidin kabrine aldırmadı.

Tunceli’de PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Özel Harekat (JÖH) timleri Tabur Komutanı Binbaşı Yavuz S

sehit-binbasi.jpg



Tunceli’de PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Özel Harekat (JÖH) timleri Tabur Komutanı Binbaşı Yavuz Sonat Güzel’in ailesi, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve TBMM Başkanı’nın çelenklerini kabrine aldırmadı. Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ile İsmet Yılmaz’ın çelenkleri şehit Binbaşı’nın ailesinin tepkisi üzerine duvar kenarına konulmak zorunda kalındı.





sehit-binbasi-celenk.jpg




TWITTER’E YANSIDI

Şehit Binbaşı Güzel, önceki gün Kocatepe Camii’nde düzenlenen törenin ardından Cebeci Askeri Şehitliği’nde son yolculuğuna uğurlandı. Güzel’in cenaze törenine katılmayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile TBMM Başkanı İsmet Yılmaz’ın çelenkleri ailesinin tepkisi üzerine şehit Binbaşı’nın kabrine konulmadı.

Şehit annesi Emine Güzel ve eşi Burcu Güzel’in tepkisi nedeniyle üç çelenk askerlerce Şehitlikte bir duvarın yanına konuldu. Bu durum cenazeye katılan kişilerce fotoğraflanarak sosyal paylaşım sitesi twitter’da paylaşıldı.

BEN BİZZAT ORADAYDIM

Erdoğan, Davutoğlu ve Yılmaz’ın çelenklerini duvar önünde fotoğraflayan bir twitter kullanıcısı hesabından paylaştığı resmin altına “Ben bizzat oradaydım” diyerek şunları yazdı:

“Şehidimizin annesinin isyanları vardı. ‘Tayyip gelmesin ben onun PKK’lı askerlerini istemiyorum. Oğlumun askerleri burada’ diye feryat ederek askerleri gösteriyordu. Ayrıca isterlerse beni zindanlara atsınlar söyleyeceğim. Valiye dedim ‘Tayyip gelmesin sakın diye( isyanını haykıran bu ananın önünde saygıyla eğiliyorum. Şehitlikte mezarın başına getirilen çelenkleri asla kabul etmediler ve ‘derhal götürün atın’ dediler. Çelenkler bir köşeye alındı. Aşağıda fotoğrafta olduğu gibi”

KİMLER KATILMIŞTI

Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel için Kocatepe Camii’nde düzenlenen törene Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kuvvet Komutanları, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ile Ankara Garnizonunda görevli general, subay, astsubaylar, polisler ile çok sayıda vatandaş katılmıştı.

ANNESİ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Oğlunun acı haberini aldıktan sonra “Neredesin Tayyip” diyen anne Emine Güzel cenazede de öfkeliydi. Acılı anne, “Benim oğlum bir karıncayı bile incitmezdi. Onun (Tayyip Erdoğan’ı kastederek) PKK’lı askerleri vurdu oğlumu. Ne yaptı benim oğlum onlara. Zindana atsın isterse beni” diye ağlamıştı.

Foto: Twitter’dan alınmıştır
Sözcü-Haber
 

Yusuf

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Nis 2015
Konular
1,134
Mesajlar
5,405
MFC Puanı
7,440
Şehidimize Allah Rahmet eylesin MEKANI CENNET OLSUN..
 

Yusuf

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Nis 2015
Konular
1,134
Mesajlar
5,405
MFC Puanı
7,440
Halkımızı hiçkimse aptal sanmaktan vazgeçin.Herşey ortada.İstediğiz kadar basına yasak koyun,şehit babalarını karaktersizlikle suçlayın,şehit analarına küfürler yağdırın gerçekleri kapatamazsınız...
 
Üst