• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

seks hakkında 12 özlü söz

Aksi

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
13 Eyl 2015
Konular
25
Mesajlar
42
MFC Puanı
80
About Sex
1) Sex matematiktir; Vücudu toplar, Elbiseleri Çikarir, Bacaklari böler ve Çarpar....

2) Küçük kiz annesine; "Anne, yeni tanistigimiz komsunun oglunun pipisi yer fistigi gibi!!!" Anne: "Küçük mü demek istiyorsun?" Küçük kiz:"Hayir, tuzlu..."

3) Son istatistikler: Erkekler sex ten sonra ne yapar? 2% birseyler yer. 3% sigara içer. 4% dus alir. 5% uyur. 86% kalkar, giyinir ve evine karisinin yanina gider.

5) Johnnie Cochran demis ki; "Öpüsmek savasa hazirliktir. Söyleki: Öpüsmek, gelecek nesillerin tohumlarinin atilmaivmesini hizlandirma ülküsü ile altdaki savas bölgesinde daha ilerilere girebilmek amaci ileüst bölgede yapilan hazirliktir.

6) Bir adam 3 aglayan bebekle trende yolculuk ediyormus. Yaninda oturan bayan adama sormus; " Bebekler sizin mi?" Adam: " Hayir.... ben prezervatif! fabrikasinda çalisiyorum, onlar da müsteri sikayetleri"

7) Kadinlarin 5 yalani; - Bakireyim. - Ooo, çok büyük!! - En iyi arkadasima bunu yapamam!! - Evlenince sismanlamiyacagim... - Geliyorum!!! Geliyorum!!!

8) Bar da kizin yanina yanasan adam; " Sihir yapmak istermisin?" Kiz; "Nasil bir sihir?" Adam; " Eve gidelim, seviselim ve sonra sen kaybol"

9) Kadinlarin "ay hali" ile benzer olan nedir? Erkeklerin maasi!!! O da ayda
bir kere gelir, 4-5 günde biter, eger gelmezse,sictinizdemektir.

10) Tom Clancy demis ki; "Bence, para ile alinabilen sagliga yarali seylerin en dogali ve engüzeli Sex dir.

11) Drew Carey demis ki; "Ask olmadan sex anlamsiz bir deneyimdir fakat, Anlamsiz gibi görünen deneyimler müthis güzel olur..."

12 ) Woody Allen demis ki; "Sex yapmak Briç oynamak gibidir, eger iyi bir partnere sahip degilseniz, kuvvetli bir eliniz olmak zorunda..."
 
Üst