• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Selfie’nin sonu ya mezar ya mahpus!

ultrAs

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
1 Haz 2017
Konular
46
Mesajlar
103
MFC Puanı
10
Sri Lanka Demiryolları, hareket eden trenlerin önünde ya da raylarda özçekim yapanları tutuklayacağını açıkladı. Ülkenin başkenti Colombo’da 12 yaşında bir çocuğun ve 24 yaşındaki ağabeyinin raylarda selfie çekerken ölmesi, ülkede olay yarattı. Aynı hafta.

8dgM0V.jpg



Sri Lanka Demiryolları, hareket eden trenlerin önünde ya da raylarda özçekim yapanları tutuklayacağını açıkladı.

Ülkenin başkenti Colombo’da 12 yaşında bir çocuğun ve 24 yaşındaki ağabeyinin raylarda selfie çekerken ölmesi, ülkede olay yarattı.

Aynı hafta, Colombo’da yeni evli bir çift raylarda selfie çekerken adama tren çarptı ve hayatını kaybetti. Kadın ise hâlen yoğun bakımda. Sözcü, Sri Lanka’da bu yıl tren raylarında gerçekleşen 28 ölümlü kazanın büyük bölümünün cep telefonları yüzünden gerçekleşti.

Sri Lanka’nın komşusu Hindistan’da da benzer olaylar sık yaşanıyor. Son iki yılda ülkede 76 kişi selfie çekerken hayatını kaybetti. Bu istatistik dünyada selfie ile ilgili yaşanan en fazla ölüm sayısı anlamına geliyor.
 

ArtemiS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Mar 2010
Konular
713
Mesajlar
3,883
MFC Puanı
33,400
Offf ne manyaklar var ya :f7:
Bir şeyi de abartmasak olmazdı zaten :D
 
Üst