• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Seni seviyorum demeden de sevginizi gösterebilirsinizin

Üyelik Tarihi
30 Kas 2012
Konular
12,578
Mesajlar
16,017
MFC Puanı
2,330
“Seni seviyorum” cümlesini söylemekten korkanların sevgilerini gösterebilmelerinin başka yollarının da olduğunu biliyor musunuz? İşte sihirli ama bir o kadar da zor olan o iki sözcüğü söylemeden sevginizi gösterme yolları…
Onu tanıdığınızı gösterin
Onun sevdiği rock grubunun konserine bilet alıp, birlikte gitmeyi teklif edebilir, ona en sevdiği filmin posterini armağan edebilirsiniz. İlgilendiği şeylere önem vermeniz, onu ne kadar iyi tanıdığınızı gösterir.
Saçını okşayın
Erkekler, saçlarının okşanmasından her zaman hoşlanırlar. Arada bir onu şaşırtabilir ve ellerinizi saçları arasında dolaştırabilirsiniz.

Neşelendirin
Kendisini kötü hissettiği zamanlarda, onun en sevdiği komedi filminden bir sahneyi canlandırıp onu neşelendirmeye çalışın. Birlikte kahkahalarla güleceğiniz ortamlar yaratın.
Romantik olun
Ona sevgi dolu mesajlar gönderin. Başaramayacağını düşündüğü durumlarda, ona cesaret verecek sözler söyleyin. Ona önem verdiğinizi ve onu sevdiğinizi belli edin. Kendisini sizin yanınızda rahat hissetmesini sağlayın.

 
Üst