• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sertab Erener, 25’inci Yıl Kutlaması

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Sertab Erener, 25’inci Yıl Kutlaması



Sertab Erener, 25’inci yılını turneyle kutlayacak
Sertab Erener, yaz boyunca hem 'Sertab'ın Oda Müziği', hem de 'Sertab Show' ile sahnede hayranlarıyla buluşacak. Erener, şovlarını Bodrum, Ayvalık, İzmir ve Harbiye gibi yerlerde sergileyecek.

25 yıl içinde biriktirdiği şarkılarının akustik sunumlarından oluşan bir repertuvar ile Sertab Erener'in sesinin en yalın halini sergilediği ‘Sertab'ın Oda Müziği’ projesinin düzenlemelerini Çağrı Sertel yaptı. Sanatçıya Piyanoda Çağrı Sertel, kemanlarda Deniz İbrahimoğlu, Vugav Kurbanov; viyolada Çağatay Şahin, viyolonselde Yılmaz Bişer ve kontrbasta Volkan Hürsever eşlik edecek.


ŞARKILARININ HİKAYELERİNİ ANLATACAK

‘Sertab Show’ ise bu yıl sanat hayatında 25’inci yılını kutlayan Sertab Erener’in şarkılarının hikayelerini sesi ve dansları ile anlatacak. 90 dakika sürecek olan şov, klasik bir konser peformansından farklı… Show içinde son albümü Kırık Kalpler’in yanı sıra 25 yıldır dillerden düşmeyen Mecbursun, Kumsalda ve Zor kadın gibi hitleri de yer alacak. Koreografisi Beyhan Murphy tarafindan hazırlanan ve sahnelenen şovda Sertab Erener hayranlarıyla buluşacak.

İŞTE ERENER’İN ŞOVLARINI SERGİLEYECEĞİ YERLER

8 Temmuz / Bodrum – Sertab’ın Oda Müziği

11 Temmuz / Ayvalık – Sertab Show

12 Temmuz / Altınoluk – Sertab Show

14 Temmuz / Çeşme – Sertab Show

31 Temmuz / Harbiye Açıkhava Tiyatrosu Sertab’ın Oda Müziği ve Sertab

Show

23 Eylül / İzmir – Sertab’ın Oda Müziği
 
Üst