• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sivas’ta Alperen Ocakları, Öcalan maketini yaktı

Üyelik Tarihi
10 Mar 2015
Konular
47
Mesajlar
203
MFC Puanı
120
Sivas’ta Alperen Ocakları son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın maketini ateşe verdi.


Sivas Alperen Ocakları üyesi yaklaşık 200 kişi Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde toplanarak yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. Türk bayrağı açan grup ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’, ‘Vatan Sana Canım Feda’ gibi sloganlar attı. Grup daha sonra PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın maketi asarak tekbirlerle yaktı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak dua edildi. Alperen Ocakları İl Başkanı Bilal Yıldırım, şehitler için bir araya gelinemediğini belirterek, “Vatan, millet, bayrak için şehit olan kardeşlerimiz için bir araya geldik ama biz bir araya gelemiyoruz. Allah’ı bir olan, peygamberi bir olan, bayrağı bir olan insanlar şehitler için bir araya gelemiyor” dedi.

Grup daha sonra yemin ederek dağıldı.
 
Üst