Neler yeni
Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Siyah Sarımsağın Mücizevi Faydaları

Rapunzel

Kayıtlı Üye
MFC Üyesi
  • Üyelik Tarihi
    11 Mar 2015
  • Mesajlar
    5,450
  • MFC Puanı
    1,785
  • MFC Seviyesi

Siyah Sarımsağın Mücizevi Faydaları

Sarımsağın faydaları herkes tarafından bilinmekte fakat özellikle Uzak Doğu ülkelerinde sağlık için tüketilen siyah sarımsak bildiğimiz sarımsaktan hem görüntü, hem lezzet, hem de fayda olarak çok farklı...

Normal sarımsağın özel bir işleme tutulmasıyla üretilen siyah sarımsak Uzak Doğu’da fazlaca tüketiliyor. Normal sarımsağın bir ay boyunca ısı ve nem işlemine tutulmasıyla üretilen siyah sarımsak antioksidan özelliği taşıyor.




KOLESTROLÜ DÜŞÜRÜYOR

Fermantasyon sonucu kanserle savaşan özellikleri yoğunlaştırılmıştır. Kolesterolü düşüren bir madde içerir ve bu maddenin seviyesi normal sarımsağa göre çok daha yüksektir. Siyah sarımsak normal sarımsağın içerdiğinden daha fazla antiseptik, antifungal, antiviral, antioksidan ve antibakteriyel bileşenler içerdiğinden faydaları saymakla bitmiyor.

AĞIZ KOKUTMUYOR

Kurutulmuş meyve tadına sahip olan siyah sarımsak, beyaz sarımsağın aksine ağız kokusuna da neden olmuyor.






 

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • Üyelik Tarihi
    7 Haz 2017
  • Mesajlar
    3,925
  • MFC Puanı
    5
  • MFC Seviyesi

hmm da ekişilitmiş yani turşu haline getirilmiş sarmısak daha faydalı siyahlastırmanın manası ne ? bır gıda mutasyona ugruyorsa mineral değerlerindeki oynama kendi dinamiklerini yada vucuda verdiği faydalı yahut zararlı mikropları mutasyona ugratmıs olucaktır bazı makalelerde bunu açıklayamayan bilim adamları olmustur .. kıs ayında yediğiniz tohumsuz domates gibi ...fermente yada ekşilitmiş kuflendirilmiş gıdalar harici hiçbir geliştirme turu fayda dğeil zarar sağlamaktadır...

emeğinize sağlık
 
Üst Alt