• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

"Söz veriyorum"

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
"Söz veriyorum"
Sabiha Gökçen Havaalanı'nda kendisini karşılayan taraftarlara seslenen Hollandalı yıldız Van Persie, "Sizleri mutlu etmek için elimden gelen herşeyi yapacağım, buna söz veriyorum" dedi

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Robin van Persie havalimanında FB TV'ye yaptığı açıklamada, "Gerçekten iyi hissettiğimi söylebilirim. Çok iyi bir uçuş geçirdik. İstanbul'a geldiğim için mutluyum. Fantastik taraftarın önüne çıkacağım için heyecanlıyım. onların sesleri de geliyor heyecanlanıyorum" dedi.

Eski takım arkadaşım Nani ile yeniden birlikte oynayacağı için mutlu olduğunu söyleyen Persie, Fenerbahçe'ye gelmeye karar vermeden önce Fenerbahçe'de 3 sezen forma giyen Dirk Kuyt ile konuştuğunu ve fikirlerini aldığını söyledi. Van Persie, "Dirk Kuyt ile uzun süredir bir arkadaşlığımız var, milli takımdan da arkadaşım, fikirlerini sordum ve bana çok olumlu görüşler bildirdi. Maçlarda umarım taraftarları her zaman mutlu ederim" şeklinde konuştu.
 
Üst