• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

SongArc Oyunu 4.0 Sürümüne Yükseldi

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Windows Phone platformunda 2 milyon indirilmeye kadar ulaşan popüler SongArc oyunu az önce Windows Phone platformu için güncelleme aldı.

Gelen güncelleme ile uygulamanın sürümü 4.0 olurken , uygulama aynı zamanda da Android ve IOS platformu için yayınlandı.Mağazaya geldiği günden beri oldukça iyi güncelleme alan uygulama,aldığı her güncelleme ile kusursuz hale geliyor.

SongArc ekibi 4.0 sürümü ile ilgili şu açıklamaları yaptı :

” Bu sürümde, Kullanıcı ara yüzünü tamamı ile yeniledik ve kusursuz hale getirdik.Fakat bunların ötesinde bizlerin yaptığı en önemli şey ise 7 grup ile çalışmamızdır.Müzik seçeneklerini çoğalttık ve sadece rock,jazz değil country,rockabilly,elektro-dans,ska gibi türleri de ekledik.Şundan eminiz ki artık herkes sevdiği müzik türünü çalabilecek. ”

2 milyon indirilmeye ulaşan bu güzel oyunu aşağıdaki QR koduna tıklayarak güncellemesini yapabilir ve eğer sahip değilseniz de ücretsiz olarak indirebilirsiniz.( 512 MB Ram desteği vardır ) .
 
Üst