• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Güncel Sony'nin PlayStation sadakat programı başlıyor

Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150

PlayStation oyunlarını oynayarak ve satın alarak bonus kazanmak için uzun süre beklemeniz gerekmeyecek.​

Sony, PlayStation Stars sadakat programının Amerika kıtasında 5 Ekim'de başlayacağını, Avustralyalıların ve Avrupalıların ise 13 Ekim'de erişime sahip olacağını söylüyor. Stars, Japonya da dahil olmak üzere Asya'da zaten aktif. Program ücretsiz, ancak PlayStation Plus üyesiyseniz bazı avantajlar elde edersiniz.

"Tam" bir deneyim istiyorsanız, şu anda mobil cihazlarda PlayStation Uygulaması aracılığıyla Stars'a erişmeniz gerekiyor. Ancak web üzerinden kaydolabilirsiniz ve Sony gelecekte PlayStation konsollarına da ulaşmayı umuyor.

Daha önce açıklandığı gibi, en temelden zorluya (ayda bir oyun oynamak, bölgenizde bir oyunun platin kupasını ilk kazananlardan biri olmak) kadar çeşitli etkinlikleri ve kampanyaları tamamlayarak PlayStation Stars'ta ödüller kazanırsınız. PlayStation Network cüzdanınıza, dijital koleksiyon ürünlerinize (hayır, NFT'ler değil) ve belirli ürünlere koyabileceğiniz sadakat puanları kazanacaksınız. Ayrıca doğrudan koleksiyon da alabilirsiniz.

Kupa ve satın alma bazlı statü seviyelerinde ilerleyerek elde ettiğiniz ödüllerin sayısını artırabilirsiniz. Ancak, onlara ulaştığınız takvim yılının bitiminden 13 ay sonra bunu tamamlamanız gerekir. Bu Ekim ayında 2. seviyeye ulaşırsanız, bu durumu genişleten bir şeyler yapmak için 31 Ocak 2024'e kadar vaktiniz olacak.

Bu strateji ve motivasyonları yeni değil. Bunu Microsoft Points ve Nintendo Gold Points'te olduğu gibi, size konsolunuza geri dönmeye ve para harcamaya devam etmeniz için bir teşvik olarak görmelisiniz. Yine de ücretsiz olduğu göz önüne alındığında, PS5'inizi yalnızca ara sıra ateşleseniz bile denemeye değer olabilir
 
Üst