• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sosyal Şifre Çözücü Yazılımı .....

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,091
Mesajlar
5,890
MFC Puanı
20,830

Sosyal ağ web sitelerinden, habercilerden ve web tarayıcılarından unutulmuş veya kayıp şifreleri almanızı sağlayan uygulama


Sosyal Şifre Şifre Çözücü Taşınabilir kullanıcıların Twitter, Google Plus veya Facebook, haberciler (ör. Google Talk, Paltalk vb.) veya web tarayıcıları (ör. Google Chrome, Internet Explorer, Opera vb.).

Bu araç, taşınabilir sürüm olduğu için kurulum gerektirmez Sosyal Şifre Şifresi Çözücü Sonuç olarak, Windows kayıt defteri ve Başlat menüsü / ekranı yeni anahtarlarla güncellenmeyecektir.

Bunun yanı sıra, Sosyal Parola Şifre Çözücü Taşınabilir, program dosyalarını bir USB flash sürücüye veya bu tür taşınabilir bir depolama aygıtına bırakarak eriştiğiniz herhangi bir bilgisayarda kullanılabilir.

Arayüz, sosyal ağ adı, uygulama, kullanıcı adı ve şifre gibi bilgilerin yanı sıra birkaç kısayol düğmesi ve algılanan tüm öğelerin bir listesini sunan oldukça basittir. Bunu görüntülemek için tek yapmanız gereken “Kurtarmaya başla” düğmesini tıklamaktır.

Alma işlemi hızlıdır, ancak tarayıcınız tarafından kaydedilen hesap sayısına ve bilgisayarınızın performansına bağlı olarak değişebileceğini unutmayın.

Parolalar gizlenebilir veya gösterilebilir ve toplanan tüm veriler HTML, XML ve TXT dosyaları olarak sabit diske kaydedilebilir.

Sonuç olarak, Sosyal Parola Şifre Çözücü Taşınabilir, kayıp veya unutulmuş şifreleri almak için yararlı olan güçlü ancak basit bir yazılım parçasıdır. Yanıt süresi iyidir ve kullanım sırasında hiçbir hata, çökme veya hata verdirmez sisteme.....

Ekran Görüntüsü :

Social-Password-Decryptor-Portable_1.png


İndirme Linki :
Kod:
https://www.softpedia.com/get/PORTABLE-SOFTWARE/Security/Password-Managers---Generators/Social-Password-Decryptor-Portable.shtml
 
Üst