• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Steam kullanıcıları için önemli gelişme!

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
Steam kulanıcıları için harika bir özellik geliyor. Steam'in satın alma ve hediye etme kısımlarında çok önemli hatalar ve eksiklikler gideriliyor.

steam-hediye-sistemi-sdn-1-1493899751.jpg


Steam'den her bahsettiğimizde "PC oyunculuğunun kalbi" diye boşuna söylemiyoruz. Valve tarafından Half-Life 2 ile bizlere sunulan bu sistem, konsolların üstünlüğünü bir sorgulatacak kadar büyük başarı kazandı. Elbette böylesine bir sistem sorunları ile de gündeme gelebiliyor. İşte bu sorunlardan biri sonunda düzeltiliyor.

Steam hediye sistemi değişiyor

Steam tarafından sunulan hediye sistemi kuşkusuz harika bir özellik. Bu sayede sevdiklerimize oynamak istedikleri yapımları yollayarak onlara güzel sürprizler yapabiliyoruz. Hediye sistemi güzel işlese de birkaç can alıcı hata insanları zor durumda bırakabiliyordu.

Bunlardan ilki ve en önemlisi bölgesel fiyat değişimleri. Steam oyunlarının bölgelere göre fiyatları doğal olarak hayli çeşitlenebiliyor. Bizde 100 TL olan bir oyun, örnek olarak Amerika'da 150 TL'ye denk gelebiliyor. Böyle durumlarda hediyeniz geçersiz olarak size geri dönüyor.

steam-hediye-sistemi-degisiyor-sdn.jpg


Ama artık daha siparişinizi verirken, hediyenizin geçerli olup, olmadığını görebileceksiniz. Bu yenilik sayesinde elinde hediyeniz elinizde kalmayacak.

Bunun dışında ek olarak, paranızı kolayca geri alma sistemi geliyor. Hediyenizi yolladınız ve karşınızdaki düşüncesiz arkadaşınız bunu reddetti diyelim. Hediye oyun sonsuza kadar Steam kartları arasında kalmayacak, kolayca paranızı iade alabileceksiniz.

Bu iki yenilik bakalım Steam topluluğunda nasıl etkilere yol açacak?
 
Üst