• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

SXE Yükleme Hatası, Yeniden Deneyin Kesin %100 ÇÖZÜM !

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Merhaba Arkadaşlar, Her Yerde Araştırdım Ama Kesin Bir Çözüm Bulamadım Kafayı Yiyecektim. Ama En Sonunda Yaptım. Sorunla İlgili Genel Görüşler Şunlar; CS ve Sxe Sil Yeniden Yükle. CTRL+ALT+DELETE'ye Basıp İşlemlerden hl.exe Sonlandır. Virüs Programını Kapat. hl.exe'yi Orijinali İle Değiştir vs. vs.
Sonuç 1; Yükleme Hatası Virüs Programı İle ALAKALI DEĞİLDİR ! Neden Derseniz; Çünkü Dün Virüs Programım Açıktı ve Bugün Girdiğimde Bu Sorunla Karşılaştım, Şimdi Sorunu Düzelttim ve Virüs Programım Açık
smile.gif

Sonuç 2; CTRL+ALT+DELETE'ye Girip İşlemlerden hl.exe Kapatamazsınız Çünkü PC Başladığında Sxe Otomatik Açılıyor Ama CS Açılmıyor. Bu Yüzden hl.exe Yok Orada.
Sonuç 3; hl.exe'yi Orijinali İle Değiştirmenize Gerek Yok CS'yi Yeniden Kurduğunuzda Zaten Orjinali Yükleniyor. Serverlardan Patch Çektiğinde de hl.exe Değişmiyor, Saçmalamayın!

Ne Yapacağım, Çözüm Nedir?
Adım 1; CS Silin.
Adım 2; Sxe Silin. (Program Ekle veya Kaldır'dan Silmeniz Yeterli Olacaktır.)
Adım 3; CS Tekrar Kurun.
Adım 4; Bilgisayarı Yeniden Başlatın. (Bilgisayar Açıldığında)
Adım 5; BURAYA GİRİN!!! BUNA DEĞİL !!!

Adım 6; Girdiğiniz Linkten Sxe İndirin.
Adım 7; sXe Injected - Counter-Strike Anticheat 'dan İndirdiğiniz Sxe'yi Bilgisayarınıza Kurun.
Kurulum Bittikten Sonra Sxe Açın ve Sorunun Düzeldiğini Göreceksiniz. Sorun Virüsten Falan Kaynaklanmıyor. Sisteminiz Aşırı Virüslü ise Zaten Bazı Programlar Açılmayacaktır. Onu Farkedersiniz. Sxe'nin Bu Hatası Client'i İle İlgili. Yani sxe-injected.com'daki Client'te Sorun Var. Fakat Diğerinde Bir Sorun Yok.
 
Üst