• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Tek büyük Fenerbahçe

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
F.Bahçe gazetesine konuşan tecrübeli sağ bek: Biz her sezon zirvedeyiz. Ya şampiyon oluyoruz ya az farkla kaçırıyoruz. Rakiplerimiz ne yapıyor?

Son dönem Türk futbolunun tartışmasız en iyi sağ beki olan Gökhan Gönül, Fenerbahçe gazetesine röportaj verdi. Gökhan, "F.Bahçe için ikincilik başarı değil. Biz her sezon zirvedeyiz. Ya şampiyon oluyoruz ya az farkla ikinci oluyoruz. Rakiplerimiz, büyük dediğimiz diğer takımlar ise bir sene şampiyon olduktan sonra zirve yarışında olmuyor" dedi.

BÜYÜK BİR CAMİAYIZ
"Böyle büyük bir camiada oynuyorsanız hedef her zaman şampiyonluktur" diyen Gökhan Gönül, 4'üncü yıldızı takmak için kenetlendiklerini de ekledi. Gökhan, "Kaybettiğimizde taraftar bir üzülüyorsa biz 5 üzülüyoruz. Sabaha kadar uyuyamıyoruz. Bir sonraki maçı iple çekiyoruz, 'kazanıp kendimizi affettirelim' diye. 4. yıldız için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

TRABZON MAÇI ÖZELDİ
Bazı maçlarda kötü oynayarak kaybettiklerini söyleyen Gökhan Gönül, Trabzonspor ve Akhisar mücadelelerini ayrı tutuyor: AKHİSAR maçında bir sağ bek olarak benim bile iki net pozisyonum var. Trabzon ve Akhisar gibi farklı kazanacağımız maçlarda bile puan kaybı yaşadık. Böyle şeyler olabiliyor.

KUYT KAYIPTIR
Üç sezondur Kuyt ile sağ kanatta birlikte oynadığını, Hollandalı oyuncunun yetenek dışında tam anlamıyla bir profesyonel olduğunun da altını çizen Gökhan Gönül, "Gidişi büyük kayıp. Kuyt ile oynamak büyük bir zevkti" dedi.

HER ALANDA
F.Bahçe'nin erkek ve bayan voleybol, bayan ve erkek basketbolunda büyük işler başardığını belirten Gökhan, "Fenerbahçe'nin büyük takım olduğunu, amatör branşlara yaptığı yatırım ile de anlamak mümkün. F.Bahçe Ülker kupayı alıp gelecek" dedi.

FUTBOLA KALECİ OLARAK BAŞLADIM
Gökhan Gönül, futbol kariyerinin en önemli kararını Bursa Yolspor'da verdiğini anlattı. Gökhan, "Seçmelere gittim, baktım kaleci çok. Hoca beni kaleden alıp oyuncu yaptı, performansımı beğendi, 'Sen kaleci olma' dedi. 14-16 yaş grubunda libero da oynadım. Orta sahada ve forvette de forma giydim. Fenerbahçe'ye gelince de Zico beni sağ bekte değerlendirdi" dedi.

JÜBİLEM DE BURADA
15 yıldır futbol oynadığını, 8 yıldır F.Bahçe'de olduğunu belirten Gökhan Gönül, "Her soruyorlardı. Ben de 'zaten Avrupa'nın en büyük takımlarından birinde oynuyorum' diyordum. F.Bahçeliyim, burada da bırakacağım" ifadesini kullandı.

YABANCIYA KARŞI DEĞİLİM
Gökhan Gönül, yabancı futbolcunun serbest bırakılmasının Türk futboluna zarar vermeyeceğini savundu. Gökhan, "İyi futbolcu her zaman iyidir. Acele davranıp radikal kararlar alıyoruz. Asıl futbolumuza zarar veren bunlardır" dedi.
 
Üst