• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Tek kişilik ordu Dirk Kuyt

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
G.Saray'ı devirerek ligi adeta yeniden başlatan Hollandalı yıldız, takımına 13 puan kazandırdı Bu sezon 8 gol atan Dirk Kuyt 5 maçın skoruna doğrudan etki etti, 5 asistle de alkışlandı

Fenerbahçe "Olmak ya da olmamak" maçında G.Saray'ı yenerken zafere Dirk Kuyt imza attı. "Yaşlandı" diye eleştirilen Hollandalı yıldız takımın en çok koşan futbolcusu olarak da eleştirilere sahada yanıt verdi. Bu sezon ligde Gökhan Gönül'le birlikte 23 maçta da görev yaparak istikrarını kanıtlayan Kuyt, golleriyle Fenerbahçe'ye tam 13 puan kazandırdı. Kuyt'ın 7 golünün 5'i doğrudan skora etki etti. BU sezon ligde ilk golünü 7. haftada G.Birliği'ne atan Kuyt, 86'da kazanılan penaltıyı gole çevirerek skoru 2-1'e taşıdı. DİRK Kuyt, 10. haftada Bursa'da 66. dakikadaki golüyle de (1-1) puan puana imza attı. LİGİN 16. haftasındaki Başakşehir mücadelesinde Alper Potuk'un ikinci yarıda filelere 17. haftadaki Kasımpaşa (3-0) maçında da gol perdesini açan, maçı 2-0'a getiren isim Dirk Kuyt oldu. KUYT'ın son kurbanı ise 23. haftadaki maçta G.Saray oldu. Hollandalı yıldızın 81'deki golü hem 3 puanı getirdi hem 16 yıllık geleneği sürdürdü. HOLLANDALI yıldızın gol attığı diğer maçlar ise 4-1'lik Sivas ve 5-0'lık G.Antep sınavlarıydı. 34 yaşındaki oyuncu 5 asist ile de (Karabük 3-2, Rize 2-1, Sivas 4-1, G.Antep 5-0, Akhisar 1-2) katkı yaptı

SNEİJDER'E FARK ATTI
Derbi yıllardır Hollanda Milli Takımı'nda birlikte oynayan Kuyt ile Sneijder'in de bir kapışmasıydı. Kulüpler bazında 12 kez karşı karşıya gelen ikiliden Dirk Kuyt galibiyetlerde 6-4, gollerde 8-3 önde. 12 maçın 7'si Hollanda'da, 1'i Şampiyonlar Ligi'nde ve 4'ü de Türkiye'de gerçekleşti. Bu maçlarda gollerde de galibiyetlerde de 2-2 eşitlik var.

HAYATIMIN EN LEZZETLI GECESİ
Maçtan sonra NOS TV'ye konusan Kuyt, "Böylesine önemli bir maçta takımın galibiyet golünü atan oyuncu olursanız sizden mutlusu olmaz. Bu galibiyeti çocuklarımla kutlamam daha da sevindirici. Hayatımın en lezzetli gecelerinden birini yasadım. Ajax-Feyenoord, Liverpool-Everton derbilerinden sonra F.Bahçe-G.Saray maçında da son sözü söylemek çok güzeldi. Bu geceyi hayatım boyunca unutmayacagım" diye konuştu.
 
Üst