• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Tırnak Eti Soyulmasına Çözüm

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Sıklıkla karşılaşılan ve can yakan tırnak eti soyulması durumu için çözüm önerilerimiz
Tırnak etlerimizin soyulması, tırnak etlerinin aldırılması mikroplara davetiye çıkarmak anlamına gelir. Tırnak dipleri bir çok zararlı organizma için yuva durumuna düşer. Bu sebeple bu konuda yapılabilecek en iyi çzöümlerden birisi tırnak eti giderici bir krem sürüp ardından da bir manikür çubuğu yardımı ile tırnak etlerini diplere doğru itmektir.
Tırnak eti soyulması günümüzde oldukça sık karşılaşılan ve yaygın bir problemdir. Tırnak etlerini yolmaya koparmaya çalışmaya başladığınız anda da acı verici dakikalara davetiye çıkarırsınız bu sebple kesinlikle bu şekilde davranmayın. Öncelikle sakin olun ve bu durumun bir çözümü olduğunu kabullenin. Bir su ısıtıcısında yaklaşık olarak 1 litre suyu kaynatın ve hafif ılıtın. Daha sonra bu suyu bir kaba aktarın ve ellerinizi bir süre bu sıcak suyun içerisinde bekletin. Kütikül (Tırnak ile derinin birleştiği noktada yer alan şefafaf ölü deri tabakasına verilen isimdir) iyice suyu emecektir. Daha sonra tırnaklarınızın diplerinde yarım ay şeklini görene dek trnak etinzi iteklemeye çalışın.
Başarılı olursanız eğer soyulmuş bir bölge ortaya çıkacaktır. İşte bu bölgeye krem sürerek yumuşamasını sağlamalısınız. Nemlendirici özelliği olan krmi özellikle gece sürmenizi tavsiye ederiz. Ayrıca eğer bu şekilde uyuyabiliyorsanız krem uyguması sonrası ellerinize eldiven takın. Elleriniz yumuşacık olacak ve tırnak eti probleminden kurtulacaksınız.
 
Üst