• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Türkiye Kupası kuraları çekildi!

keroLayn

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
5 Nis 2013
Konular
756
Mesajlar
3,640
MFC Puanı
9,160
Öle konuşsa da seviyorum bu adamı :D Onun da kafada var bi tatlılık :D
 

KraL0

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
11 Nis 2013
Konular
114
Mesajlar
590
MFC Puanı
0
Lost adam 5 qol atıyor:D:D attıqı 5 gol dısında yoktu dıo
:D:D:D:D
 

keroLayn

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
5 Nis 2013
Konular
756
Mesajlar
3,640
MFC Puanı
9,160
Gafa dadlı işte anlasana :D

Bi de çok tehlikeli bir yerden penaltı kullanacak lafı vardı da o buna mı aitti yoksa Ertem Şener'e mi çıkartamadım şimdi :D
 

KraL0

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
11 Nis 2013
Konular
114
Mesajlar
590
MFC Puanı
0
bılmıyorum ben uyumaya gıder:D
 
Üyelik Tarihi
21 Nis 2013
Konular
1,453
Mesajlar
3,860
MFC Puanı
810
Bursaspor son haftalarda kötü oynamasına rağmen üç puanı hanesine yazdırıyordu. Bu kez olmadı. Yeşil Beyazlılar beklenilen ancak istenilmeyen puan kaybını Akhisar maçıyla yaşadı. Anlamadığım bir şey var. Maç sırasında futbolcular, sonunda da taraftarlar neden rakip futbolculara beddua okudu. Ne yapacaklardı? Altın tepside üç puan mı sunacaklardı?

Hani bir söz vardır; “Çekirge bir zıplar, iki zıplar, üçüncüde…”. İşte Bursaspor’un son haftalardaki görüntüsü de budur. Mersin İdmanyurdu maçında oynanan oyun 0, kazanılan puan 3. Antalyaspor maçında gösterilen performans 0, hanemize yazılan puan yine 3.
Böyle her şey güzeldi. Basın mensuplarına esip gürlemek de cabası.
Dönelim Akhisar Belediyespor maçına. Sahadaki futbol 0, aldığımız puan 1.
Bursaspor’un kaybettiği maçlardan sonra hep ilginç olaylar olmuş ve Yeşil Beyazlı takımın kayıpları tartışılmamıştı. Bu kez enteresan bir olay tam yaşanmıyor derken, iş Akhisar Belediyesporlu futbolcuların başına patladı.
Karşılaşma oynanırken Bursasporlu futbolcular rakipteki arkadaşlarına adeta ateş püskürdü. Kızgınlıklar, kavgalar, gerginlikler derken zaten maç bitti. Bu dakikadan sonra da taraftarlar Manisa temsilcisine beddua etti.
Hiçbir şekilde bu durumu anlayamadım. Küme düşmeme mücadelesi veren bir takım Bursaspor gibi büyük bir ekipten 1 puan almak için zaman geçirme yollarına gidecektir. Eğer bu yüzden bu kadar kin duyuyorsak rakibe, çok ilginç…
Sen kötü oyna, puan kaybet, sonra hırsını rakibinden çıkar. Bu çok yanlış.

BİR PİNTO’YA BİR DE GEKAS’A BAK

Geldiğinden bu yana bir türlü ısınamadığım tek futbolcu Sebastian Pinto… Huzursuz, isteksiz, burnu büyük olarak görüyorum. Sezon başında Kayserispor galibiyetinde attığı gol ve alınan galibiyetten sonra iyice anlamıştık bu durumu.
Şilili futbolcunun oynadığı oyundan memnun kalan Bursaspor taraftarının da çok az olduğu bir gerçek. Devamlı protesto ediliyor.
Haklılar da.
Bir Gekas’a bakıyorsun, bir de Pinto’ya…
Yunan futbolcu yaşına rağmen, istiyor, arzuluyor, heyecanını kaybetmemiş bir şekilde oyununu oynuyor ve çok başarılı oluyor. Pinto’da ise isteğin, arzunun zerresi yok. İnanın bana Bursaspor’da da böyle futbolcunun yeri yok.
,

SEZON SONU REVİZYONA GİDİLİR

Teknik direktör Hikmet Karaman da kötü oyuna saha kenarından müdahale etmeye çalıştı.
Oldukça da sinirliydi.
Hatta bir ara Ferhat Kiraz’a taç atarken topu nereye atması gerektiğini dahi söyledi.
Karaman sanki play station oynuyordu. Elinde bir tek joistik eksikti.
Ama tecrübeli hocanın bu çabası da yetmedi. Başarı için kendini hırpalıyor adeta. Güzel bir şey bu. Ancak bu görüntü aynı zamanda sezon sonunda büyük bir revizyona gidileceğinin de habercisi. Hikmet Karaman birçok futbolcuyu göndereceğe benziyor.
Bu arada değinmeden geçmeyelim. Geçen yazımızda taraftar ne zaman Hikmet hocayı çağıracak demiştik ki bu maçta bu olay gerçekleşti. Cılız da olsa Yeşil Beyazlı taraftarlar tecrübeli teknik adama el sallattı.
Bu tarz görüntüler her zaman güzeldir. Devamını dileriz.

Bursa Hakimiyet yazarlarından Barış YALIM'ın köşe yazısı.
 
Üyelik Tarihi
21 Nis 2013
Konular
1,453
Mesajlar
3,860
MFC Puanı
810
Yıldız futbolcu Pablo Batalla ile sözleşme uzatmak için prensip anlaşmasına varan Bursaspor Kulübü'nün Arjantinli oyuncunun menajeri olan babası ile bazı pürüzler yaşadığı öğrenildi.

Yeşil-beyazlıların 2009-2010 sezonu başında kadrosuna kattığı ve 4 sezondur Bursaspor forması giyen yıldız oyuncu Pablo Martin Batalla, attığı ve attırdığı gollerle lige damga vuran isim oldu. Bursaspor yönetimi de, kariyerinin en parlak sezonunu yaşayan ve takımının bu sezon geride kalan haftalarda attığı 46 golün 30'unda pay sahibi olan yetenekli orta saha oyuncusunun sözleşmesini uzatmak için uzun süredir görüşmelerini sürdürüyor.

BATALLA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

ıldız oyuncu Pablo Martin Batalla'nın 31 Mayıs 2014 tarihinde sona erecek olan sözleşmesini 2016 yılına uzatmak isteyen yeşil-beyazlı yönetim, 'süper bücür' ile rakamlar konusunda prensip anlaşmasına vardı. Bursa'da ve Bursaspor'da bulunmaktan çok mutlu olduğunu her fırsatta ifade eden Batalla ile anlaşma sağlayan Bursaspor yönetiminin, yetenekli oyuncunun menajeri ve babası Miguel Batalla ile bazı pürüzlere takıldığı öğrenildi.

MENAJERLİK PARASINI PEŞİN İSTİYOR İDDİASI

Yeşil-beyazlı yönetimin Batalla'nın menajeri ve babası olan Miguel Batalla ile menajerlik parasının ödenmesi konusunda anlaşmazlığa düştüğü öne sürüldü. Kulübün taksitlendirme yapma isteği karşısında imza parasını peşin istediği iddia edilen baba Batalla ile bu pürüzün çözülmesi konusunda görüşmelerin sürdüğü bildirildi.
 
Üyelik Tarihi
21 Nis 2013
Konular
1,453
Mesajlar
3,860
MFC Puanı
810
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, NTV Spor’da yayınlanan 14/16 programına katılarak Timsah Arena ile ilgili bilgi verdi.



Stadı yıl sonuna yetiştirmek istediklerini belirten Altepe, "UEFA standartlarına uygun Türkiye’nin en güzel stadı yapılıyor. Burada her koltukta aynı kalitede maç izlenecek. Aynı zamanda yaşam merkezi, stat altındaki restoranlarıyla kafeleriyle yaşayacak canlı bir aktivite merkezi olacak" dedi. Timsah Arena’da 72 loca olacağını sözlerine ekleyen Recep Altepe, "Tribünleri bölmüyoruz. Localar en üstte bulunuyor" ifadesini kullandı.

Kaynak: Bursa Hakimiyet


 
Üyelik Tarihi
21 Nis 2013
Konular
1,453
Mesajlar
3,860
MFC Puanı
810
Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen ABD'li orta saha oyuncusu Edu, doğru bir seçim yaptığını söyledi.

Devre arasında Stoke City'den satış opsiyonlu kiralanan orta saha oyuncusu Edu, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, "Burada çok mutluyum ve tamamen yerleştim. Bursaspor harika bir kulüp. Ligde iyi bir durumdayız ve Avrupa Ligi'ne katılma şansımız var" dedi.

Bursaspor'un kendisi için doğru bir seçim olduğunu ifade eden Edu, "Bursaspor benim için doğru bir seçim oldu ve ligin en iyilerinden birisi olmayı hak ediyor. Avrupa Kupaları'na katılmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Kalan maçlarımız çok önemli" diye konuştu.
 
Üyelik Tarihi
4 Nis 2013
Konular
0
Mesajlar
209
MFC Puanı
0
Yalnız konuda zaten Bursa için yapılan stadyumdan bahsediliyor :)
 
Üyelik Tarihi
21 Nis 2013
Konular
1,453
Mesajlar
3,860
MFC Puanı
810
Bursaspor 50. Yıl Sergisi'ne Bursaspor'un efsane isimlerinden Okan Yılmaz'da katıldı

Sergiyi babasıyla birlikte gezen Bursaspor'un efsane golcülerinden Okan Yılmaz, "Böyle güzel bir organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederiz. Bizi yıllar öncesine götürdüler. Fotoğraflara baktığım zaman hem sevinci hem de üzüntüyü yaşadım. Duygusal anlar oldu" dedi.
 
Üyelik Tarihi
21 Nis 2013
Konular
1,453
Mesajlar
3,860
MFC Puanı
810
Bursapor 50. Yıl Komitesi Başkanı Eren,Bursaspor taraftarını sergiye davet etti.

Bursaspor 50. Yıl Komitesi Başkanı Selçuk Eren, "Taraftarlarımızı buraya gelmesini istiyorum. 3 ay boyunca sergilenecek. Sevincimizle, üzüntümüzle her kare fotoğraf burada. Gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu. Bu daha başlangıç. Bursaspor, 50. yılına yakışan projelere imza atmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.
 
Üyelik Tarihi
21 Nis 2013
Konular
1,453
Mesajlar
3,860
MFC Puanı
810
İbrahim Öztürk, kalan son haftaları Olay Spor'a değerlendirdi. Akhisar karşısında avantaj kaybettiklerini belirten tecrübeli stoper, 'Kalan 3 maçı da kazanırsak hedefe ulaşacağımıza eminim. Beşiktaş mutlaka puan kaybedecektir' dedi.

Süper Lig'de kalan 3 hafta öncesi heyecan devam ederken Avrupa yarışının en güçlü adaylarından biri olan Bursaspor'da kaptan İbrahim Öztürk, Olay Spor'a samimi açıklamalar yaptı.

Şuanki tek amaçlarının ligi 3.'üncü bitirmek olduğunu belirten tecrübeli futbolcu 'Avrupa için bir avantajımız var. Ancak biz ligi 4.sırada değil 3.'lük koltuğunda bitirmek istiyoruz. Kalan 3 maçı da kazanırsak bu hedefe ulaşacağımıza eminim' dedi.

'HERKES CAN HAVLİYLE OYNUYOR'

Akhisar Belediyespor karşısında avantaj kaçırdıklarını ifade eden İbrahim şöyle konuştu:
'Şuan önümüzdeki Beşiktaş'ın iki puan gerisini düştük. AKhisar Belediyespor beraberliği bu anlamda çok iyi olmadı. Kazanabilirdik de fakat yapamadık. Rakibimizde düşme hattında olan bir ekip. Bu tür rakipler her zaman zordur. Çünkü herkes can havliyle oynuyor. Sezon sonunda Beşiktaş'ı geçeceğimize inanıyorum'

'BİZ İYİ BİR TAKIMIZ'

'Onlarında zor maçları var. Ancak bizim ilk işimiz önümüzdeki maçları kazanmak olmalı. Çünkü Beşiktaş kaybedip biz kazanamazsak oluşacak tabloya daha çok üzülürüz. İyi bir takımımız var. İyi mücadele ediyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. Her sezon Avrupa'ya gidiyoruz. Bunun dışında kalmamız zaten düşünülemez. İki sezondur Avrupa Ligi'nin kapısından dönüyoruz. Artık bu talihsizliği de kırmanın vakti geldi'
 
Üyelik Tarihi
21 Nis 2013
Konular
1,453
Mesajlar
3,860
MFC Puanı
810
Bursaspor’un yetenekli kanat oyuncusu Şener Özbayraklı, Beşiktaş ve Trabzonspor’dan daha kaliteli takım olduklarını söyledi.


Yeşil-beyazlıların devre arasında kadrosuna kattığı Şener Özbayraklı, kulübün resmi dergisine açıklamalarda bulundu. Bursaspor’a gelmeden önce de yeşil-beyazlı takımı takip ettiğini ifade eden Şener, "O dönemde de çok şanssız puanlar kaybettik. Kupada Sivasspor ve Fenerbahçe karşısında çok şanssız yenilgiler aldık. Ligde Galatasaray karşısında da çok iyi oynadık ama puan kaybettik. Şu durumda bile ilk 5’teyiz. Şampiyonluk potasında olabilirdik. Kadro kalitesi ve oyuna bakarsak bence ilk 3 takım içerisindeyiz. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kadrosu ve yaptığı işler belli ama biz Trabzonspor ve Beşiktaş’tan çok daha kaliteli takımız" dedi.

"BATALLA’YI ALLAH NAZARDAN SAKLASIN"

Takım arkadaşları Batalla ve Belluschi’ye övgü dolu sözler sarf eden Özbayraklı, "Defanstan topla çıkarken orta sahanın kaliteli oyunculardan kurulu olması lazım. Bu konuda Batalla, Edu ve Belluschi gibi isimler çok kaliteliler. Onların defansa dönük oynamaları bize çok büyük avantaj sağlıyor. Bana sorarsanız Batalla şuan için Türkiye’de en iyi orta saha oyuncusu konumunda. Geçtiğiiz maçlardan birisinde bir baktım yanıma gelmiş defanstan top çıkartıyor. Çok mütevazi bir yapısı da var. Türk futbolcusu bu başarıları yakaladığı zaman hemen şımarıyor ama Batalla’da bu da yok. O’nun hakkını taraftarlarımız da çok iyi veriyor. Allah nazardan saklasın. Belluschi’de çok kaliteli, kariyerli bir isim. İnternetten eski gollerine bakıyorum da mükemmel şutlar atmış. Bursaspor için büyük kazanç. Çok fazla koşuyor. Estra işler yapıyor. Onlar önümüzde bu mücadeleyi yapınca bizimde hırsımız artıyor. Takım içindeki yardımlaşmamız çok iyi" şeklinde konuştu.
 
Üst