• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

TÜRSAB, acentelere yüzde 25 indirimle müze bileti sunmaya başladı.

mum

Özel Üye
Üyelik Tarihi
3 Nis 2008
Konular
2,214
Mesajlar
2,424
MFC Puanı
1,030
TÜRSAB'ın yeni Yönetim Kurulu, TÜRSAB Ltd'yi aradan çıkararak üyelerine yüzde 25 indirimle bilet temin etmeye başladı.

TÜRSAB'ın yeni yönetimi müze ve ören yeri biletlerine de el attı. TÜRSAB Ltd'yi devreden çıkaran yeni yönetim biletlerin TÜRSAB-DÖSİMM iş birliğiyle doğrudan temin edileceğini duyurdu.

6250920F-F134-41C7-A211-07D6146777ED.jpeg


Yapılan duyuruda Başaran Ulusoy yönetiminin %20 olarak yansıttığı indirim oranının da ihale şartnamesinde belirtilen %25 olarak yansıtılacağı vurgulandı.

Konuyla ilgili olarak TÜRSAB'dan yapılan duyuru şöyle:

Bugün itibari ile Birliğimize yapılacak Müze ve Örenyeri Bilet talepleri DÖSİMM-TÜRSAB iş birliği ile üyelerimize temin edilecektir

Bilet talebi ve buna ilişkin ödemelerin, biletlerin kullanım tarihinden en az 10 gün önce aşağıda verilen Birlik hesabına yapılması kaydı ile Acentalarımız, ikinci bir bildirime kadar ihale şartnamesine göre asli hakkı olan %25 indirimle bileti TÜRSAB’dan alabileceklerdir.

Bilindiği üzere TÜRSAB - DÖSİMM şartnamesi uyarınca Birliğimize tanınan indirimli bilet için son gün 30.04.2018 olup adet sınırlaması bulunmamaktadır. Biletlerin kullanım süresi ise 1 yıldır. %25 indirim oranı işbu duyuru tarihinden sonra Birliğimiz üzerinden yapılan talepler için geçerli olup, daha önceki tarihlerde başka kurum/kuruluş/şirket vb üzerinden yapılan talepleri kapsamamaktadır.

turizmguncel


 
Üst