• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Tüy azaltıcı bitkiler

İlksu

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Tem 2017
Konular
589
Mesajlar
1,269
MFC Puanı
30
timthumb.php


Tüy azaltıcı bitkiler

Tüy azaltıcı bitkiler; Tüyler genellikle bayanların en büyük görsel sorunlarının başında gelmektedir. Tüylerden kurtulmak isteyen bayanlar bir çok ağrılı ve geçici yöntemlere baş vurmaktadır.

İstenmeyen Tüylere Bitkisel Çözüm -1-

1 adet limon
2 çay kaşığı tuz

Limonun suyunu bir kaba sıkarak içerisine tuzu ekleyerek karıştırın.. Ağda işleminden sonra bir pamuk yardımıyla bu karışım tüylerin çıktığı bölgelere sürülür. Bu işlemi yaklaşık 3 kez uygularsanız olumlu sonuçlar almaya başlarsınız. Limon ve tuz kıl köklerine kadar inerek; köklerin zayıflamasını sağlar. Limon ve tuz ikilisi aldığınız bölgeleri yakabilir, yanma hissettiğinizde hemen yıkamalısınız. Limon ve tuz karışımı bacak bölgesinde 2 saat yüzde ise 15 dakika bekletilmelidir.



Kullanım Detayları: 3 ağda işleminden sonra uygulandığında istenmeyen tüylere çözüm olmaya başladığını göreceksiniz. Her ağda işleminden hemen sonra uygulamanız lazım ve dilerseniz ekstra olarak ağdadan sonraki 4 güne kadar hergün tekrarlayabilirsiniz.


İstenmeyen Tüylere Soğan Sarımsak Kürü – 2 –

Soğan
Sarımsak

Soğan rendelendikten sonra; suyu bir yere alınır. İçine bir adet sarımsak rendelenir. Rendelediğiniz sarımsağı sulandırarak; soğan suyunun içine ilave ederek karıştırın. Karışımı ağda yapılan bölgeye parmaklarınızla yedirin. Soğanın etkisi kılları tamamen bitirmeye yöneliktir. Her işlemden sonra uygulayabilirsiniz. Uygulanan yerde 1 saat bekletilmesi uygundur. Tüylerinden tamamen kurtulmak isteyen insanlar için; son derece basit bir tariftir.



İstenmeyen Tüyler için Portakal Kürü – 3 –

Portakal
Zeytin yağı

Portakal soyulduktan sonra; kabuk kısmı robottan geçirilir. Kremsi bir yapıya gelen malzemeye; bir yemek kaşığı zeytinyağı eklenir. Bu şekilde istenilen bölgeye ağda işleminden sonra uygulanır. Bir saat bekletildikten sonra yıkanır. Portakal ve limon gibi meyveler asit içerdiği için; kıl köklerini yakıcı etki yaparlar.



Tüylerden kurtulmak için Evde uygulanan bu kürlerin dışında; içeriden beslenerek de tüyleri azaltma yoluna gidebilirsiniz. Bunlardan biri nane çayıdır. Nane çayını düzenli aralıklarla içtiğinizde; tüylerinizin azaldığını gözlemlersiniz.



İstenmeyen Tüyler için Uyarılar


Bazı bayanlar tüylerini doğal yollarla azaltmak yerine, tüy sarartıcı maddeler kullanabilirler. Tatilde veya deniz kıyısında bu maddeleri kullanan bayanlar dikkatli olmalıdır. Tüy sarartıcı uzun vadede hiçbir işe yaramaz. Doğal bir yöntemde değildir. Tüylerinizi almamanız doğallık değil; bakımsızlık olarak adlandırılabilir. Bu yüzden herhangi bir tüy alma aparatıyla tüylerinizden kurtulmalısınız.

jiletle tüy aldıktan sonra kullanılmaz. Jilet köklere etki etmediği için, hiçbir işe yaramaz. Önemli olan kıl köklerinin tamamen sonuna ulaşabilmektir. Jilet yüzeysel bir bakım sağladığı için; yaptığınız bakım kürleri de; yüzeyde kalacaktır. Kalan tüylerden deri altına geçemeyen maddeler; tüylerinizi azaltmaya yaramaz. Bu yüzden tüylerin tamamen o bölgeden temizlenmesi gerekir. Jilet dışında kullanılan her tüy sökücü; bu işlemler için uygundur.​
 
Üst