• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Tut Elimi – Rebecca Donovan

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
tut-elimi.jpg


Tut Elimi – Rebecca Donovan
Yayınevi: Parodi Yayınları
Tür: Günümüz Aşk / Yeni Yetişkin
“Görünmeyen binlerce ağ idi bizi birbirimize bağlayan. Hissetmek için dokunmaya, anlamak için anlatmaya ihtiyacımız yoktu. Uçurumun, o incecik kıyısında yürüyen iki bedendik. Bense kendimi onun varlığıyla öyle bir doldurmuştum ki uçurumdan yuvarlanmak üzere olduğumu fark etmemiştim.”
Kitap Tanıtımı
Kendimi güvende hissedemiyordum bu yerde. Herkes bana bulaşmaktan korkarken, iyice kendi kabuğuma çekildim. Bir gün Evan Mathews adında bir adamın çıkagelip, tek günde hayatımı değiştireceğini nereden bilebilirdim?
Weslyn’in Connecticut eyaletinde herkes nerede, kiminle göründüğünün derdindedir. Emma Thomas’ın ise tek istediği görünmez olmaktır. Onun tüm çabaları, vücudundaki yaraları gizleyerek hayatını arkadaşlarına mükemmelmiş gibi göstermek içindir. Bir gün aşk ansızın kapısını çalar. Aşk ona, sırlarını açığa çıkarmak pahasına da olsa kendisini keşfetme imkânı sağlar.
Bir genç kızın hayatını değiştiren aşk hikâyesi, sessiz çığlıkları, umuda pamuk ipliği ile tutunuşu… Tüm bunlara iddialı Nefes serisinin ilk kitabı olan Tut Elimi’yi okurken tanıklık edeceksiniz.


“Tut Elimi beni alt üst etti. Öyle etkileyici bir eser ki okurken ağlamak, gülmek, çığlık atmak istedim. Sizi duygudan duyguya sürükleyecek olan bu kelimeler denizinde kaybolacaksınız.”
–Goodreads

“Tutkulu bir aşk. Acımasız bir ihanet ve umuda sımsıkı tutunan eller…” –Amazon

“Emma’nın, okuyucuların içini titretecek duygusal çalkantılarını başarıyla tasvir eden Rebecca Donovan, Tut Elimi ile iyi bir iş çıkartmış.”

“Umut pamuk ipliğine bağlıysa aşk bir mucizedir…”
- Tammara Webber, Kolay romanının New York Times Bestselling Yazarı

“Tut Elimi, okurken içinizi ürpertecek, duygu yüklü bir eser. Uzun süre etkisinden kurtulamayacaksınız.”

- Tracey Garvis-Graves, Ada romanının New York Times Bestselling Yazarı​
 
Üst