• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Güncel Twitch, Ekim ayında büyük kumar sitelerini yasaklayacak!

Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150

En popüler sosyal medya uygulamaları arasında olan Twitch önemli bir değişikliğe dikkat çekti.​

Twitch günümüzde en popüler sosyal medya platformları arasında yer alıyor. Özellikle oyun yayıncılığı için kullanılan platform şimdi bir değişikliğe gidecek. Twitch, platformda kumar akışlarının varlığına ilişkin artan endişeler arasında politikasında önemli bir değişiklik olduğunu duyurdu. Twitter'da Twitch, ABD'de ve "yeterli tüketici koruması sağlayan" diğer bölgelerde lisanssız slot, rulet ve zar oyunları içeren kumar web sitelerinin akışını yasaklayacağını söyledi. Politika değişikliği 18 Ekim'de yürürlüğe girecek ve Twitch, bu tarihten önce tüm politika dilini ve daha fazla ayrıntıyı yayınlamayı vaat ediyor.
Şimdiye kadar, yasaklı sitelerin listesi, aralarında Stake.com, Rollbit.com, Duelbits.com ve Roobet.com'un da bulunduğu en iyi bilinen sitelerden bazılarını içeriyor. Twitch, gelecekte yasaklı web sitelerinin listesinin daha da uzayacağını söylüyor. Web sitesi, spor bahisleri, fantezi sporları ve poker dahil olmak üzere belirli kumar içeriği türlerine odaklanan web sitelerine izin vermeye devam edecek. Geçtiğimiz günlerde bir yayıncı, takipçilerini ve diğer yayıncıları yaklaşık 200.000 dolardan dolandırmıştı. Bu kapsamda şirket bünyesinde kontrolü sıkılaştırma kararı aldı. Oyunlarda kullanılan ve gerçek para değeri olan bazı değerler kumar siteleri tarafından kumarhane fişleri olarak kullanılabiliyor. Haber, Twitch'teki kumar akışları tartışmasını büyük bir şekilde yeniden başlattı ve insanlar, yayıncılar tarafından aldatıcı davranışlara yol açabileceklerine ve web sitesinin genç kullanıcılarına zarar verebileceklerine dikkat çekti.
 
Üst