• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Güncel Ücretsiz video indirmenin en iyi yolu nedir?

Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150

Günümüzde birçok internet kullanıcısı, vaktini eğlenceli veya bilgilendirici videolar izleyerek geçirmekte. Hayatımızda nispeten önemli bir yer edinmiş olan bu videoları arada sırada cihazımıza indirmek, bu sayede internet yokken de izleyebilmek istiyoruz.​

Popüler video platformları, bunu direkt olarak yapabilmemiz için bize uygun bir hizmet sunmuyor. Bazılarında bu özellik hiç bulunmazken bazıları da ücret isteyebiliyor. Bu durum, video indir işlemini ücretsiz bir şekilde gerçekleştirmek isteyen kullanıcıları farklı alternatifler aramaya itiyor. Snaptube da bu alternatiflerden bir tanesi. Snaptube sayesinde onlarca popüler video platformunda bulunan içerikleri cihazınıza indirebilirsiniz.

Snaptube Nedir?

Snaptube, internette bulunan onlarca farklı popüler video sitesindeki içerikleri MP4 veya MP3 olarak indirmenizi sağlayan, tamamen ücretsiz bir araçtır.

Ücretsiz video indirici olan Snaptube sayesinde internette görüp beğendiğiniz bir videoyu saniyeler içerisinde telefonunuza indirebilir ve internet yokken izleyebilirsiniz.

Snaptube Nasıl İndirilir?

Snaptube'u kullanabilmek için öncelikle uygulamayı cihazınıza indirmeniz gerekli, fakat bunu klasik yöntemle gerçekleştirebilmek mümkün değil. Zira Snaptube, App Store ve Google Play Store mağazalarında bulunmamakta. Dolayısıyla ya APK olarak ya da alternatif dosya mağazalarından indirebileceğiniz bu uygulamayı iOS cihazlarınızda kullanmanız mümkün değil.

Eğer Android kullanıcısıysanız telefonunuza bağlı olarak Aptoide, AppGallery, GetApps, uptodown gibi alternatif dosya indirme mağazalarına göz atabilirsiniz. Bu uygulamaların içerisinde Snaptube'u aratıp bulabilir, uygulamayı indirmenizin ardından istediğiniz videoların tadını çıkarabilirsiniz.

Bu yöntem işe yaramıyorsa veya kullanmak istemiyorsanız Snaptube'u APK olarak indirmeniz de mümkün. Bunun için öncelikle telefonunuzun ayarlar kısmına girerek bilinmeyen kaynaklardan dosya indirme seçeneğini aktifleştirmeniz gerekiyor, böylece uygulamayı Google Play Store dışından telefonunuza kurabilirsiniz. Sonrasında ise Snaptube uygulamasının resmî internet sitesine (snaptubeapp.com) girerek uygulamanın APK dosyasını indirebilirsiniz. Bu APK dosyasını ister üstüne tıklayarak, isterseniz de bir APK yönetici yardımıyla kurabilirsiniz.

Bu yöntemlerden birini kullanarak Snaptube'u indirmenizin ardından yapmanız gereken şey uygulamaya girerek istediğiniz platformlardan video indirmek. Bunu yapabilmek için uygulamanız gereken adımları da sırasıyla belirttik.

00-BERW.jpg


Snaptube ile Nasıl Video İndirilir

Android için video indirici Snaptube ile video indirirken yararlanabileceğiniz onlarca farklı video platformu bulunmaktadır. Bu sebeple içerik çeşitliliği konusunda endişelenmenize hiç gerek yok. Vimeo, Dailymotion, TikTok, Instagram, WhatsApp, Facebook gibi sosyal medya platformları, Snaptube ile kullanabileceklerinizin sadece bir kısmı.

Aşağıdaki adımları kullanarak bedava video indirebilirsiniz.

1.
Snaptube uygulamasını arka planda çalıştırın.

2. Video indirmek istediğiniz platforma girin.

3. İndirmek istediğiniz videoyu bularak URL adresini kopyalayın.

4. Çıkan bildirimi onaylayarak Snaptube'a girip indirmeyi başlatın. Eğer bildirim çıkmazsa sonraki adımdan devam edin.

5. Snaptube uygulamasını açın.

6. Kopyaladığınız linki, Snaptube uygulamasındaki arama boşluğuna yapıştırarak indirme işlemine başlayın.

7. Müzik olarak indirmek isterseniz MP3, video olarak indirmek isterseniz MP4 seçeneğiyle indirme işlemini başlatın. Dosya boyutu, ses kalitesi ve çözünürlükte de istediğiniz seçimleri yapabilirsiniz.

Arzu ettiğiniz içerik, saniyeler içerisinde seçtiğiniz ayarlarla cihazınıza inecektir. Artık indirdiğiniz videonuzu veya müziğinizi internet bağlantısına ihtiyaç duymadan, istediğiniz zaman izleyebilir veya dinleyebilirsiniz.

Snaptube uygulaması sayesinde tamamen ücretsiz bir şekilde video yüklemek işte bu kadar kolaydı. Diğer platformların aksine hiçbir şekilde para ödemeden kullanabileceğiniz Snaptube ile bu yöntemle istediğiniz kadar video indirebilirsiniz. Aynı zamanda MP3 seçeneğiyle birlikte müzik indirmenizin de mümkün olduğunu hatırlatalım. Kısacası, internetten indirmek istediğiniz ne varsa Snaptube kullanarak ihtiyacınızı hızlıca giderebilirsiniz. O hâlde siz de yazımızda bahsettiğimiz adımları uygulayarak Snaptube'u cihazınıza indirin ve istediğiniz videoları telefonunuza kaydetmeye başlayın!
 
Üst