• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak kaza yaptı

Üyelik Tarihi
7 Şub 2013
Konular
2,245
Mesajlar
4,703
MFC Puanı
20
Ünlü oyuncu daha sonra da yaklaşık 400 metre ileride direksiyon hakimiyetini kaybederek bir pastaneye çarptı. Yaralanan Şakrak ve taksici hastaneye kaldırıldı.

Olay, Beşiktaş Muallim Naci Caddesi'nde saat 02.30 sıralarından meydana geldi. İddialara göre otomobiliyle Ortaköy'den Kuruçeşme istikametine ilerleyen sinema ve tiyatro oyuncusu Bülent Şakrak, bir eğlence kulübü önünde park ettiği aracına binmek üzere olan taksi şoförü Bayram Sarı'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle Sarı yaklaşık 3 metre ileri savrulurken, Şakrak yoluna devam etti.

400 METRE SONRA BİR DÜKKANA ÇARPTI
Şakrak, yaklaşık 400 metre ileride bulunan Kuruçeşme ışıklarda henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyeni kaybederek caddenin solunda bulunan bir pastaneye çarparak durabildi. Yaralanan ünlü oyuncu için sağlık ve polis ekipleri çağrıldı.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, aracın içindeki yaralıyı çıkarttı.

'BU NE YA, KİM KAZA YAPTI'
Sedyeye konulan Şakrak, kendisini ambulansa götüren sağlık ekiplerine, 'Kim kaza yaptı. Kaza falan yapmadım. Bu ne ya!' dedi. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Şakrak'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İLK MÜDAHALE VATANDAŞTAN
Taksi şoförü Sarı'ya ise ilk müdahale çevredekiler tarafından yapıldı. Üzerine battaniye örtülen yaralı şoför için çağrılan ambulansın geç geldiği iddia edilirken, yaralıya ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Olay yerine gelen ambulansla Sarı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

GÖRGÜ TANIKLARI: 'SÜRATLİYDİ'
Görgü tanıkları Şakrak'ın süratli geldiğini ve eğlence kulübü önünde taksi şoförüne vurduktan sonra iş yerine girdiği söyledi. Kazayı gören Bayram Sarı'nın taksi şoförü arkadaşı Kemal Kırımlıoğlu ise, 'Kazayı yapan araç hızlı bir şekilde geldi. Önce Bayram'ın arabaya vurdu. Sonra Bayram'a vurdu. Sonra benim arabaya vurdu. Peşine takıldık. Daha sonra da ilerde büyük bir kaza yaptı.' dedi. Sarı'nın bir arkadaşı ise, "Biz İstinye'den geldik, ambulans hala gelmedi. Yarım saattir ambulans bekliyoruz" dedi. Şakrak'ın alkollü olduğu öne sürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
Üst