• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ünlü Şarkıcının Yapımcısı Cezaevinde

Üyelik Tarihi
31 Ocak 2013
Konular
2,686
Mesajlar
4,928
MFC Puanı
180
719_1.jpg


Bursa’daki ’gazinocu operasyonu’nda tutuklanan 10 kişinin arasında ünlü bir müzik yapımcısı da var. Müzik dünyasının baronu Doğan Karakaya, üstelik ’çete başı’ olmakla suçlanıyor.

Bursa Polisi’nin 6 ilde 46 ayrı adrese eş zamanlı düzenlediği baskınlarda 43 kişi gözaltına alınmıştı.


Ahlak Polisi tarafından 8,5 ay gece gündüz takip edilen bu kişilerin, gazinolardaki konsomatristleri zorla senet imzalatarak borçlandırdığı, yaşı küçük kızları da izinsiz çalıştırdıkları öne sürülüyor. Ayrıca, zanlıların yurttan kaçan bazı kızlara da fuhuş yaptırdıkları, bazı hamile kadınlara da çocuk düşürttükleri iddialar arasında yer alıyor.

MÜZİK DÜNYASI ŞOKTA

Ve Bursa’daki ’gazinocu çetesi’ operasyonunda, müzik dünyasını şoke eden bir gelişme yaşandı.

Haklarında 13 ayrı suçtan yasal işlem yapılan zanlılardan 10’u önceki akşam nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Tutuklananlar arasında ise bir çok ses sanatçısının müzik yapımcısı olan Doğan Karakaya da bulunuyor.

Hadise, Petek Dinçöz, Alişan, Murat Dalkılıç, Tan, Zeynep Dizdar, Toprak ve Tuğba Özerk gibi tanınmış bir çok sanatçının eserlerine yapımcılık hizmeti veren İstanbul’daki Kaya müziğin patronu Doğan Karakaya’nın, ’çete lideri’ olarak suçlandığı öğrenildi.
 
Üst