• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

UFOLAR

AnqeL

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
19 May 2017
Konular
80
Mesajlar
299
MFC Puanı
40
UFO’ların gizemini çözen hala olmadı. Ama UFO gördüğünü iddia eden birçok kişiye rastlandı. 18 Ekim 1973 tarihinde ordu kuvvetlerinde bulunan 4 pilot, Ohio yakınlarında bir UFO ile karşılaştıklarını iddia ediyor. Bu olay UFO olayları arasında önemli bir yere sahip. Çünkü hem birden çok kişi tarafından görülmüş hem de tehlikeli bir karşılaşma olmuş.

Bildirilenlere göre, uçaktaki 4 pilot, Ohio üzerinde uçarlarken, bir anda kırmızı bir ışık görürler. Her ne kadar uçağın kanatlarına benzese de, uçaktan daha parlak olduğunu görürler. Bir süre sonra bu parlak ışık ordu kuvvetlerinin bulunduğu helikopterin yanında uçmuş. Hemen alçalan helikopter bu şekilde çarpışmayı engellemiş. Balona benzediği ve bir otobüs büyüklüğünde olduğu söylenen bu cisim, aşağıda bulunan kişiler tarafından da doğrulanır. Yine de net bir açıklama getirilemez.
 
Üst