• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

'Uyanış' filminin yönetmeni Ali Avcı gözaltına alındı!!

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
Hakkında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden soruşturma başlatılan "Uyanış" filminin yönetmeni aynı zamanda "Reis" filminin de yapımcısı olan Ali Avcı gözaltına alındı. Avcı'nın yönetmenliğini yaptığı yeni filmi 'Uyanış'ın dün yayınlanan fragmanı büyük tepki toplamıştı.

son-dakika-reis-filminin-yapimcisi-ali-avci-feto-uyeliginden-gozaltina-alindi-9483027.Jpeg


Hakkında FETÖ üyeliği suçlaması ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma yürütülen Ali Avcı için gözaltı karar verildi . Bağcılar ilçesindeki ikametinde göz altına alınan Ali Avcı'nın evinde arama da yapıldı.

fft16_mf9483110.Jpeg

FETÖ üyeliği suçlaması ile gözaltına alınan Ali Avcı

EVİNDEN FİRARİ FETÖ'CÜ ÇIKTI
Yapılan arama neticesinde ikamette bulunan ikinci bir şahıs olan ve polise ismini Hasan Aslan olarak tanıtan şahıs arama anında ikametten kaçmaya çalıştı. Arbede sonucu yakalanan şahsın yapılan araştırmalarda Yıldız Teknik Ünv. soruşturmasından firar olan bylock kullanıcısı ve 25.ağır ceza mahkemesince yakalama kararı bulunduğu ve gerçek isminin Fetullah Karabiber olduğu tespit edildi. Şüpheliler İstanbul emniyet müdürlüğüne götürüldü.

fft16_mf9483065.Jpeg

Avcı'nın evinde yakalanan Fetullah Karabiber

YENİ FİLMİNİN FRAGMANINA BÜYÜK TEPKİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan 'Reis' filminin yapımcısı Ali Avcı'nın 15 Temmuz darbe girişimini anlatan yeni projesi 'Uyanış'ın fragmanları yayınlanmış fragmandaki görüntüler tepki toplamıştı

ERDOĞAN İZLEMEYE GİTMEMİŞTİ
Avcı'nın yapımcısı olduğu Reis filmi, dünyaca ünlü film veritabanı sitesi IMBb'de 10 üzerinden 1.6 puan almıştı. Türkiye'de 331 salonda gösterime giren ‘Reis'i, 67 bin 580 kişi seyretti. Erdoğan'ın filmi izlemeye gitmemesi de gündem konusu olmuştu.
 
Üst