• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Güncel Uygulama üzerinden yemek siparişi verenleri böyle oyuna getirmişler!

Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150

Son dönemde uygulamalar üzerinden yemek siparişi vermek artık trend olmuş durumda. Peki yemek siparişi verirken, yapılan yorumlara ne kadar bakıyorsunuz?​

Günümüzde dışarıdan yemek siparişi vermek, sıradan bir davranışa dönüşmüş durumda. Böyle olmasının temel nedeni ise yemek siparişlerinin basit bir şekilde oluşturulabiliyor oluşu. Hali hazırda dışarıdan hazır yemek siparişi verebileceğiniz bir çok uygulama mevcut. Trendyol Yemek, Getir Yemek ve Yemek Sepeti bu sektördeki ilk akla gelen isimler arasında bulunuyor.

Peki yemek siparişi verirken genel olarak kriteriniz ne? Pek çok kişi için bu sorunun cevabı aynı diyebiliriz. Yapılan yorumlar. Peki ama bu yorumlar ne kadar güvenilir?

Sektörün önde gelen isimlerinden biri olan Trendyol Yemek geçtiğimiz gün uygulamaya önemli bir özellik getirdi. Artık restoran yorumlarında, siparişi veren kullanıcının ne sipariş ettiğini de görebiliyoruz.

Eskiden sipariş içeriği görünmüyor. Sadece yorumlara göz atabiliyorduk. Şimdi sipariş içeriğinin de görünmesiyle birlikte pek çok restoranın kendi puanını yükseltmek için nasıl üçkağıtlar çevirdiğine de şahit olduk.

Sipariş içeriğinin görüntülenmesi ile birlikte, birçok restoranın su ve benzeri ucuz ürünleri sipariş edip, yorumlar kısmında da “yemekleri çok güzel artık tek sipariş adresim burası” tarzında yemekleri övücü yorumlar yaptığına şahitlik ettik.

Size tavsiyemiz, yemek siparişi vermeden önce yorumlara baktığınız gibi bu yorumların sipariş içeriğine de göz atmanız yönünde olacaktır. Eğer bir restoran kendi puanını yükseltmek için su ve benzeri siparişler verip şişirme yorumlar yaptıysa oradan kaçarak uzaklaşabilirsiniz.
 

RebeLLiouS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Tem 2013
Konular
4,783
Mesajlar
25,880
MFC Puanı
17,280
Delinin ipiyle kuyuya inilmez 😄😄 Toxic kitle tarafindan atilan binlerce yorum var. Onlar sevmiyor karaliyor diye yemiyim mii açç mı kalayim ben 😵‍💫😳😵‍💫
 

Kerem

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
21 Mar 2013
Konular
27
Mesajlar
258
MFC Puanı
3,780
Yorumlara güven olmaz, r10 tarzı forum sitelerinde bu işin ticaretini yapanlar var. Parayla istediğiniz yorumu yazdırabilirsiniz.
 

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Her yanımız hile hurda olmuş zaten;)
 

Pamira

Moderatör
İçerik Üreticisi
Üyelik Tarihi
22 May 2019
Konular
2,801
Mesajlar
9,706
MFC Puanı
60,560
Yemek siparişi değil de beyaz eşya aldık çok memnun kaldık
 
Üyelik Tarihi
25 Kas 2022
Konular
0
Mesajlar
134
MFC Puanı
430
Evde kendiniz pişirin. Daha hesaplı ve beğenmediğinizde anında kendiniz çözümünü buluyorsunuz.
 
Üst