• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ve gitmeden varilmaz

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Ve gitmeden, varilmaz..

Ve gitmeden varilmaz!
Baharlar bizim icin, aylar, gunesler hep bizim icin donup dururken, yaratilmis ne varsa bize hizmet icin donup dururken, yaratilmis ne varsa bize hizmet icin kosustururken, acaba biz kime hizmet etmeliyiz?

Hersey bizim icin de biz kimin iciniz?
Gaiba bunun tek cevabi var ve Yaradan'a iaret etmekte..

Dunyaya sadece dunyayai deil, ahireti kazanmaya geldigimizi bilirsek, olumun hayattan istedigi seyi olmeden once kesfedebiilrsek 'ebediyen' kurtuluturuz.. O zaman 'olumun' kucagina komikce diplomalari, sunlari, bunlari atmayiz. Bu gozumuzun sonsuzda oldugundan, gayrisinin kocaman bir hic oldugunundandir..

Olumu anlamak hayati anlamaktir...
Okulun hesabi hademeden degil mudurden sorulursa, duyan, konusan bakan, inanan insan karsisinda diger canlilarin hademeden farkli kalmiyorsa, mudur biz ise, hesablarin en cetinlerini verecegimiz de anlasilir..

Zira her yuksek maka beraberinde mes'uliyet getirmektedir..
Ne icin degil, nasil yasadigimiza ve nelerin uguruna omur tukkettigimize dikkat.. ilkokuldan universiyteye kadar her ogrencinin dilinde IMTIHAN IMTIHAN.. bir defaymis, dikkat ve calisma istermis.. dogurudur..

Her insan edebiyetin talebesidir.. ASIL IMTIHAN BIR KERE OLAN.. GITMEDEN VARILMAZ.. VE OLMEK KAVUSMAKTIR..
 
Üst