• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Virajı da alamadı

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Kadıköy'de Akhisar'a yenilip düz yolda kaza yapan Kanarya, G.Saray derbisi öncesi son virajda da direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yıldızları sönük kalan sarı-lacivertli ekip, 1 puanı zor kurtardı Aykut Kocaman'ın, şampiyonluk sevinci yaşattığı Fenerbahçe'yi bu kez çelmelemesi kaderin bir cilvesiydi. Maça savunma ağırlıklı 7 oyuncu ile başlayan İsmail Kartal ise büyük eleştiri aldı

Fenerbahçe, 3 puan için gittiği Konya'dan 'Kocaman' bir hüzünle döndü. Kanarya, Torku Konyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak 4. yıldız yarışında ağır bir yara daha aldı. Geçen hafta Kadıköy'de Akhisar Belediyespor'a yenilerek liderlikten ve 3 puandan olan sarı-lacivertli ekip, son çelmeyi Aykut Kocaman'ın takımından yiyip, iki haftada 5 puan kaybetti. Dış sahadaki 5 maçlık galibiyet serisi ise son buldu.

EGEMEN YANIT VERDİ
Uzun süre sonra ilk kez bu kadar etkisiz oynayan F.Bahçe, 8. dakikada Mahlangu'nun golüyle geriye düştü. Bu gole Egemen 67'de kafa ile attığı golle yanıt verdi. Kanarya, 4 forvetle bastırsa da kalan dakikalarda galibiyet sayısını bulamadı ve haftaya Kadıköy'e gelecek G.Saray'ın 4 puan gerisine düştü. Maça savunma ağırlıklı 7 isimle başlayan İsmail Kartal, kaçan 2 puanın en büyük sorumlusu gösterildi.

ESKi FENERBAHÇELiLER 7 PUAN KAYBETTiRDi
F.Bahçe ligin ikinci yarısında eski hocası Ersun Yanal'ın Trabzonspor'u önünde 2, eski yıldızı Roberto Carlos'un ekibi Akhisar Belediye karşısında 3, yine Yanal gibi şampiyonluk yaşatan eski teknik direktörü Aykut Kocaman'ın Torku Konya'sı karşısında 2 puan bıraktı.
 
Üst