• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Vücudu kandırarak kırışıklıklardan kurtulabilirsiniz!

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Vücudu kandırarak kırışıklıklardan kurtulabilirsiniz!

Kişinin kendi kanının özel işlemlerden geçerek ayrıştırıldığı ve plateletten veya trobmositten zengin plazma kısmının tekrar kişiye uygulandığı tedavi yöntemi olan PRP, yıllardır tıbbın pek çok alanında uygulanıyor. Yakın zamandan itibaren bu yöntem kozmetik amaçla da kullanılmaya başlandı.

Bu yöntem vücudun kandırılarak temizlenmesini amaçlıyor. Yöntemin uygulandığı bölge kedini tamir ediyor ve tabiri yerindeyse gençleştiriyor.

Şimdiye kadar pek çok alanda kullanıldı demiştik. Bu anlardan da kısaca bahsetmekte fayda var. Kazalar sonucunda vücudun kendini yenilemesi için ortopedi, plastik cerrahi ve spor hekimliğinde PRP uygulamasının büyük önemi mevcut.

PRP NASIL ETKİ EDİYOR?
Vücudumuzda dolaşan kanda eritrosit, lökosit ve trombositler mevcuttur. Bunlar bir kaza veya yaralanma anında zedelenen bölgeye hızla ulaşır ve iyileşmeyi başlatırlar. PRP’de bunun üzerinden hareket eden bir tedavi yöntemidir.

PRP NASIL UYGULANIYOR?
Tedavi için kullanılacak plazma, ince iğneler yardımıyla cilt altına, saçlı deriye sanki o bölgede sanki bir hasar mevcutmuş gibi enjekte edilir. Böylece o bölgede yenilenme süreci başlar.

Saçlı deriye uygulandığı zaman, saç köklerinin etrafında bulunan damarların arttığı, saç köküne daha çok kan, oksijen ve vitamin taşındığı yapılan araştırmalar sonucu ortaya konulmuştur. Bu sayede saçlar daha parlak, canlı ve sağlıklı görülür.

Cilde uygulandığı takdirde de kırışıklık ve çökmelerde iyileşmeler ile sarkmalarda düzelmeler gözlemlenir.

PRP uygulamasının başarı sonuç alabilmesi için uzmanlar, 2 haftada bir 3 seans yapılması gerektiğini işaret ediyor.



 
Üst