• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Webo gider İngs gelir

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Webo gider İngs gelir
TalkSport radyosu, Premier Lig ekiplerinden Burnley'de forma giyen 22 yaşındaki Danny İngs'le F.Bahçe'nin yakından ilgilendiğini duyurdu

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona eren ve büyük bir ihtimalle takımdan ayrılacak olan Kamerunlu Pierre Webo'nun yerine çok sürpriz bir isim gündeme geldi: Danny İngs... İngiliz medyası, sarı-lacivertlilerin bu kez de Premier Lig ekiplerinden Burnley'nin 22 yaşındaki forvet oyuncusunun peşinde olduğunu duyurdu.

TÜRKLER BU PARAYI VERİR
Son olarak Manchester United'a da gol atan ve Liverpool ile Real Sociedad'ın da gündeminde yer alan İngs için TalkSport radyosu, F.Bahçe'nin de devrede olan ekipler arasında olduğunu ileri sürdü. Radyo, Burnley'le sözleşmesi 30 Haziran 2015'te biten ve yeni bir sözleşmeyle haftada en az 90 bin sterlin kazanmak isteyen İngs'e, Türklerin bu rakamı vermeye hazır olduğunu iddia etti.

YILIN OYUNCUSU SEÇİLDİ
Danny İngs, 20 takımlı Premier Lig'de 19. sırada bulunan Burnley forması ile 22 lig maçında 9 gol attı, 4 de asist gerçekleştirdi. 7 kez İngiltere U21 Milli Takımı forması giyip 7 gol atan İngs, geçen sezon attığı 22 golle Burnley'in Premier Lig'e çıkmasını sağlamış, "yılın oyuncusu" seçilmişti.
 
Üst