• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Whitepins Sıfır Risk ile Yatırım Yapmadan Kazanç Sağlama görüntülü anlatım

birdamlasu348

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
6 Ara 2014
Konular
2
Mesajlar
2
MFC Puanı
0
Hayırlı Günler Herkeze
Herşeyden önce yıllardır internet üzerinden para kazanma yöntemlerini araştıran birisi olarak olarak Size Türkiye' de henüz pek bilinmeyen güvenilir, bol kazanç sağlayan bir sistemden bahsedeceğim. Bahsedeceğim sistem oldukça basit kullanışlı ve zahmetsiz.Bizim kullanacağımız sistem ise günde 2 dakikamızı alacak ve kesin bir kazanç sağlayacak. Ücretsiz kayıt günde 35 eoroya kadar paypal ile ödeme garantisi

ÖDEME SİSTEMİ-ÖDEME KANITLI

SADECE Günde 1 dk analiz yapacaksınız ve her gün artan gelir 2 euro ve yukarısı 6 ay sonra günlük 20 euro aşan durumdadır. Hiçkimseyi davet etmeseniz dahi 90 gün sonunda bize 405 Euro yani ortalama 1150 Lira ödeme yapacaktır. Tabi eğer ücretsiz olarak arkadaşınızı sisteme üye ederseniz bu size çok daha fazlasını kazandıracaktır. Neden bu kadar çok ödeme yapabiliyor diye sorarsanız bu şirket yaptığı analizlerden, aldığı reklamlardan zaten epey kar ediyor. Bize ödedikleri az bile.

Ödemeler uluslararası en iyi ödeme aracı paypal ile ödeme yapılmaktadır. Ödemeleri sistem otomatik yapmaktadır. Bildiğiniz gibi paypaldan bankanıza parayı çekmek ücretsizdir. Sizde tanıdıklarınıza bu sistemi rahatlıkla önerebilirsiniz
Çünkü ücretsizdir ve bir sermaye gerektirmez. Ayrıca daha yüksek kazanmak isteyen yatırımcılar içerideki Paketlerden alabilirler ancak arkadaşlarınızı sisteme üye yaparak paket satın almanıza gerek kalmayacak çünkü getirdiğiniz her arkadaşınız için siz 25+10 Euro kazanacaksınız.

ŞİRKET HAKKINDA

White Pins Plus Almanya merkezli bir istatistik ve analiz şirketidir. Bu şirket bizim gibi kullacıların yaptığı seçimleri istatistiki bir işleme alarak elde ettiği verileri ortaklarına sunmaktadır. Şirkette bize bu faaliyete katıldığımız için ödeme yapmaktadır. Örneğin: Karşımıza iki resim çıkıyor ve bunlardan birini seçmemiz gerekiyor. Bir resimde Nike marka ayakkabı diğer resimde ise Adidas marka ayakkabı çıkıyor. Yaptığımız seçim sonucunda elde edilen veriler bu şirketlerin Ar-Ge bölümüne iletiliyor. Günde 2 resim seçmemiz bize 1 günlük kazanç sağlıyor. Resim seçme işlemleri için ayrı bir sayfa açılıyor ve bi kaç resim seçtikten sonra ana sayfamızı yenilediğimizde o gün için görev yapılmış oluyor ve hanemize günlük kazancımız yansımış oluyor, hepsi bukadar. Örnek çok basit oldu ama genel olarak bu mantık üzerine. Almanya ticaret ve sanayi odasına kayıtlı 1 yıldır faaliyet gösteren ve 1000 firmanın kategorisinde yer alan ücretsiz kayıtla girdiğiniz sistemde kazanmanın keyfini süreceksiniz .


Not: Aldıgınız paketler 90 günde %300 kazanc sunar.

Şirket güvenirliği TSO kayıtlı olması ile muteberdir.

VE ŞİMDİ GÖRÜNTÜLERLE BAŞLAYABİLİRİZ :)


kayıt için WhitePins+ Startseite

Not: email adress your friend (e-mail adresse des freundes) kısmına referans olarak yolunsonuazrail@gmail.com yazarsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim..

1. EKRAN
http://i.hizliresim.com/Z1vMOG.png

Üye Olduğumuzda Verdiğimiz Mail Adresine Böyle Bir Mail Gelicektir.Gmail Kullananlara Mail Tanıtım Bölümüne yada güncellemeler bölümüne Gelir Genelde.Resmdeki Gibi Maili Onaylıyoruz.Site Açılıcaktır.Bilgilerimiz İle Giriş Yapıyoruz ve Karşımıza Sözleşme Çıkar.Sözleşmeyi Onayladığımızda Hesabımız Açılır.

2.EKRAN
http://i.hizliresim.com/ozG06b.png



Önemli Bilgi; Sisteme Üye Olduğumuzda Bizim Gerçek Kişi Olup Olmadığımızı Teyit Etmek Amacıyla ve Almanya'da Bu Tür İşlerin Vergisi Tutulduğu İçin Bizden Hesabı Doğrulamamızı İstiyor.Yoksa Üyeler 100'lerce Sahte Alt Üyelik Açar Değil mi Uyanık Çok O Yüzden Bu Kısmı Çok Sıkı Tutuyorlar.
Hesabı Doğrulamak İçin İse Bizden ;
1;Kimlik veya Ehliyet'imizin Ön ve Arka Resmini İstiyor.
2; Adımıza Adresimizi Gösteren Telefon Elektrik veya Su Faturası İstiyor.Bu Faturalardan Yoksa Eğer İnternetten Aldığınızın Bir Ürünün Faturası,Bir Banka E-dekontu veya Bir İkametkah Belgesi'de Geçerlidir.Bunların Resimlerini Bir Telefonla Falan Çekip Sisteme Göndericeksiniz.Üyeliği Doğruladığımızda Sistem Hesabımıza 30 Mil Puanı Daha Bonus Ekler.

BU işlemi şirket tamamen gerçek kişi olduğumuzu ıspat etmek maksadıyla istemektedir. zaten kısa bi araştırma yaptığınızda sağlam bir şirket olduğunu anlarsınız



3.EKRAN
http://i.hizliresim.com/lzJ3bJ.png
 
Üst