• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Windows 10’a yükseltilecek sistemler duyuruldu, Windows RT yükseltilmeyecek

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Microsoft WinHEC konferansında Windows 10 sistem gereksinimleri ve dağıtımı ile ilgili gelişmeleri aktarırken, hangi cihazların ve hangi sistemlerin Windows 10’a yükseltileceği hakkında yeni grafikler paylaştı.

21 Ocak’da düzenlenen Windows 10 etkinliğinde Windows Phone ve Windows cihazların Windows 10’a nasıl yükseltileceği hakkında konuşulurken merak edilen konu Windows RT’nin akıbeti idi. Bu yönde Surface 2 tabletlerin ve Windows RT cihazların, bazı Windows 10 yeniliklerini alabileceği paylaşılmıştı.Bugün yayınlanan grafikte ise; Windows RT’nin tamamen sonlandığı görünüyor.

windows-10-upgrade-path



Ayrıca grafiğe göre Windows 7 RTM (Üretici sürümü), Windows 8 ve Windows 8.1 ISO dosyası ile sıfırdan kurulum ile yükseltilirken, Windows 7 SP1 ve Windows 8.1 S14 direkt olarak Windows Güncellemeleri ile yükseltilebilecek.

Windows Phone cephesinde ise, Windows Phone 8.0 cihazların ilk olarak Windows Phone 8.1’e yükseltilip daha sonra Windows 10’a yükseltilmesi bekleniyor.

*Grafikteki “Windows Mobile 10″ ibaresi diğerlerinden ayrılması için yazılmış. Yani telefonlara gelecek olan yazılımın ismi “Windows 10″.
 
Üst