• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Windows İşletim Ve Donanım Hakkında Bilgi Sağlama Yazılımı: SIW

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,091
Mesajlar
5,890
MFC Puanı
20,830
Yazılım Hakkında Bilgilendirme:

Windows için SIW Sistem Bilgisi Programı (Ev Kullanıcıları için lisans free, ticari kullanımlarda lisans alma zorunlu.....)

Bilgisayarınız hakkında bilmek istediğiniz her şeyi tek bir tıklama hareketiyle inceleyin/kayıt altına alın.

SIW, bilgisayarınızı analiz eden ve sistem özellikleri ve ayarları (yazılım bilgileri, donanım bilgileri, ağ bilgileri ve araçları) hakkında ayrıntılı bilgileri toplarlar. Çok anlaşılır bir şekilde görüntüler.

Siw bir rapor dosyası (HTML, JSON, CSV, Metin, XML veya ODBC) oluşturabilir. Toplu modda (bilgisayar envanteri, donanım, yazılım, ağ bilgileri, yazılım lisansı yönetimi, güvenlik denetimi, sunucu yapılandırma yönetimi için) çalıştırabilirsiniz.

SIW Yazılımı Şu Ana Başlıklardan Oluşur....

1.Yazılım Bilgisi

İşletim Sistemi, Yazılım Lisansları (Ürün Anahtarları / Seri Numaraları), Şifreler Kurtarma, Kurulu Programlar, Uygulamalar, Güvenlik, Erişilebilirlik, Çevre, Bölgesel Ayarlar, Dosya Birlikleri, Koşul İşlemleri, Yüklenen DLL'ler, Sürücüler, NT Hizmetleri, Autorun, Zamanlanmış Görevler, Veritabanları , Ses ve video kodekleri, paylaşılan DLL'ler, ActiveX, MMC ek bileşenleri, kabuk uzantıları, olay görüntüleyicisi, sertifikalar vb.

2.Donanım Bilgisi

Sistem özeti, anakart, BIOS, CPU, bellek, sensörler, cihazlar, yonga seti, PCI / AGP, USB ve ISA / PNP cihazları, sistem yuvaları, ağ bağdaştırıcıları, ekran kartı, monitör, ses cihazları, depolama aygıtları, mantıksal diskler, disk Sürücüler, CD / DVD cihazları, SCSI cihazları, akıllı, bağlantı noktaları, pil ve güç politikası, yazıcılar vb.

3.Ağ bilgileri

Yapılandırma, istatistikler, bağlantılar, Active Directory (bilgisayarlar, gruplar ve kullanıcılar), paylaşımlar, açık bağlantı noktaları vb. Hakkında temel / genişletilmiş bilgiler.

4.Araçlar

• Ağ Araçları


MAC Adres Değiştirici, LAN'da uyanmak, uzak lisanslar (Windows klasöründen, uzak bilgisayar veya kayıt defteri kovanından), tarama, ping, whois, iz, vb.

5. Çeşitli Araçlar

Eureka! (Bios arkasına gizlenmiş kaybolan şifreleri ortaya çıkarın), kapatma / yeniden başlat, monitör testi, muikache görüntüleyici, URL Explorer, Açık Dosyalar vb.

SIW (teknisyenin versiyonu), kurulum gerektirmeyen (taşınabilir uygulama) - PC'nizde daha az yüklü bir program gerektirmeyen bağımsız bir yardımcı programdır.

Programı doğrudan bir USB flash sürücüden, bir ağ sürücüsünden veya bir etki alanı giriş komut dosyasından çalıştırabilirsiniz.

SIW, en doğru sonuçları sağlamak için periyodik olarak güncellenir (genellikle çeyrek gün (24Hr/4) başına bir kez).

Desteklediği İşletim Sistemleri Ve WindowsPE Sürümümleri;

İşletim Sistemleri :

Windows 10 / Windows 10'da ARM64 / Windows 8.1 / Windows 8 / Windows 7

WinPE Sürümleri :

WinPE v4 / Winre / Winternals ERD Commander

Sunucu Platformu (LTSC):

Windows 2022 / Windows 2019 / Windows 2016 / Windows 2012 R2 / Windows 2012 / Windows SBS 2011 / Windows Server 2008 R2

Sunucu Platformu (SAC):

Version 20H2 / Version 2004 / Version 1909 / Version 1903 / Sürüm 1809 / Sürüm 1803 / Sürüm 1709


İndirme : (14-gün demo kullanım) :

Kod:
https://www.gtopala.com/buy/

Ekran Görüntüsü :

1.png

Gelelim bu 14 günlük yazılımı nasıl kullanacağınıza...

Yazılımın deneme süresi 14 gün olduğundan yazılımı; donanımızı "tamir'e" götüreceğiniz zaman (teknik servis) bir gün önce akşamın'dan sistemin tüm ıncığı-gıncığını (özellikle Hardware bölümünün tamamının) html olarak bir listesini alın.Bu liste'de herbir donanım parçasının;

1.Üretim Seri No (SKU diye geçer)
2.Hardware seri no'su olsun.

Peki neden bunu yapıyoruz.Bu hayatta "BABANA" bile güvenmeyeceksin derler büyüklerimiz.....Teknik servis'e gönderdiğiniz sistemin(pc) bozuk parçası dışında diğer sağlam olan (örneğin RAM SLOTLARI) değiştirip yerine adi bir parça takabilirler.

Sisteminiz teknik servis'ten geldikten sonra bu yazılım tekrar kurun sistem'e ve taratın ve de çıktı alın .....WinMerge (Free Yazılım) dosya karşılaştırma yazılımı iki .html dosyasını karşılaştırın eğer farklık bulunursanız (bozuk ve tamir edilen parça dışında) o zaman Cumhuriyet Savcılığına "Nitelikli Hırsızlık ve Gasp'dan" teknik servise yada kuruma (şirket'e ) suç duyurusunda bulanarak "TAZİMAT DAVASI" açabilir, o hırsızların "ANALARINDAN EMDİĞİ SÜT'Ü BURUNLARINDAN" getirebilirsiniz.

Unutmayın beyler ve bayanlar.....

İşletim sistemi ve yazılım kullanmak bir sanattır.! Sanatını iyi icra eden , aldanmaz üstelik kazançlı çıkar........ (Ayamutura)
 
Son düzenleme:
Üst