• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek

Üyelik Tarihi
5 Nis 2013
Konular
1,314
Mesajlar
2,162
MFC Puanı
40
Vizyon Tarihi 23 Mayıs 2014 (2s 12dk)
Yönetmen: Bryan Singer
Oyuncular: Hugh Jackman
virgul.gif
James McAvoy
virgul.gif
Michael Fassbender
Tür Aksiyon
virgul.gif
Bilimkurgu
Ülke ABD
virgul.gif
İngiltere




Özet & Detaylar
Mutantlar soylarının tükenmemesi için zamanda yolculuk yapmak zorundadır zira gelecekte kamplara hapsedilmiş durumdadırlar. Sentinel'ler tarafından avlanıp öldürüldükleri için de nesilleri tükenmenin eşiğine gelmiştir. Mutantların soyunu kurtarabilmek için iki ezeli düşman Magneto ve Charles Xavier güçlerini birleştirirler. Planları Sentinel'lerin yarattığı vahşeti durdurmak üzerine kuruludur. Wolverine (Hugh Jackman)
virgul.gif
kendi kendini iyileştirebildiği için zamanda yolculuğun onda yol açabileceği yan etkiler yok olacaktır. Bu yüzden Wolverine'i Kitty Pryde'ın da yardımıyla geçmişe gönderirler. Trask Industries'in deneyler sonucu ürettiği Sentinel'lerin yapım aşamasına engel olacaklardır. Acaba bu konuda başarılı olabilecekler midir?
Yedinci X-Men filminde seriden tanıdığımız karakterlere ek olarak Magneto'nun gençlik yıllarını Michael Fassbender canlandırırken
virgul.gif
James McAvoy'u da Charles Xavier'in genç hali olarak seyredeceğiz. Yönetmen koltuğundaysa yine Bryan Singer oturuyor.
 
Üst