• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Güncel Xiaomi Pad 5 içi global güncelleme yolda

Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150

Çinli teknoloji devi Xiaomi yeni cihazı Xiaomi Pad 5 için beklenen güncellemeyi sunmaya başladı.​

Avrupa ve küresel pazarlarda var olan Xiaomi Pad 5 birimleri, Android 12 güncellemesini almak için sıraya girdi. Bu güncelleme dalgası az sayıda kullanıcıyla başlayacak ve kademeli olarak genişleyecek. En sabırsız olanlar için güncellemenin manuel bir yolu da sunulacak.

gsmarena-003-a493.jpg


Pad 5, geçen yıl Android 11 ve MIUI 12.5 ile piyasaya sürüldü. Yeni güncelleme, onu Android 12 ve MIUI 13.1'e getirecek ve ayrıca en son Eylül güvenlik düzeltme ekini de içeriyor. Dikkat etmeniz gereken sürümler, global bir biriminiz varsa 13.1.1.0.SKXMIXM ve Avrupa listeleri için 13.1.2.0.SKXEUXM kod adı geçerli. Hint versiyonu bu yıl piyasaya sürüldü ve kutudan MIUI 13 çıktı. Değişiklik günlüğü oldukça kısa, sadece yeni Android sürümünü ve güvenlik düzeltme ekini içeriyor. MIUI 13 yeni widget'lar sunuyor, güvenliği ve akıllı ev entegrasyonunu iyileştiriyor, tasarımı güzelleştiriyor. 13. sürümdeki önemli güncellemelerden biri, özellikle büyük ekranlar için tasarlanmış bir "MIUI Pad" dalının tanıtılmasıydı.

Bu arada, Pad 5, Q1'de MIUI 13 almaya ayarlanmış iki düzineden fazla Xiaomi cihazından yalnızca biri. Bahsettiğimiz gibi, güncellemenin manuel bir yolu da sunuluyor. Çinli teknoloji devi Xiaomi son zamanlarda çalışmalarını fazlasıyla hızlandırdı diyebiliriz. Bu kapsamda yenilikler hız kesmeden devam edecek.
 

Hasan İskan

Şanlıurfa
Emektar Üye
Üyelik Tarihi
17 Ağu 2022
Konular
348
Mesajlar
2,017
MFC Puanı
26,020
En ideal ve şiddetle tavsiye ettiğim Redmi markasıdır...
 
Üst