• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yatış Şekline Göre Erkek Kişilikleri

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Yatış Şekline Göre Erkek Kişilikleri

Erkekleri; dinlediği müzik tarzına, giyiniş şekline, giyimde tercih ettiği renklere ..vs göre gruplara ayırıp, ayrı ayrı karakter tahlilleri yaparak tanımaya çalıştık. Bütün bunların yanında erkek iç dünyasını ortaya koyan bir etken daha var; yatış şekilleri…



Uzmanlar erkeklerin asıl kişiliğinin yatış şeklinde gizli olduğunu söylüyorlar. Cosmotürk’te yer alan habere göre, erkeklerin kişiliklerini, uyurken yatış tarzlarıyla daha çok belli ettikleri belirtiliyor. Tabi sonuç herkes için aynı olacak diye bir şey yok. Bilgiler genel. Bir çok erkek üzerinde yapılan araştırma ve gözlem verilerinin genellemesiyle ulaşılan sonuçlar bunlar…
Biz de bu haberde yer alan bilgileri makalemizde işlemeye, öğrendiklerimizi sizlere aktarmaya çalışacağız. Kısaca konumuz; Yatiş şekline göre erkek karakterleri…


1- Çıplak Uyuyan Erkekler;

Bazı erkekler üzerindekileri çıkararak uyumayı severler. Soğuk kış günlerinde bile yatağa soyunarak girmeyi tercih ederler. Bu, onların teşhirci ruhlu olduklarını göstermez. Uzmanlar, çıplak uyumayı tercih eden erkeklerin bu durumlarını, bilinçaltlarındaki özgürlük ve bağımsızlık ile erkeksilik göstergesiyle bağdaştırıyorlar. Bu tür erkekler, hayatla ve kendileriyle barışık yaşayan, dışa dönük karakterli olarak biliniyorlar. Ancak bir tek kusurları var, o da bu tip erkekler kendilerini fazlaca beğeniyorlar. Hem de, dünyanın kendi etraflarında döndüğünü zannedecek kadar. Böyle olmadığını anlamaları için, burunlarının sürtülmesi gerekiyor. Bu tür erkeklerin burnunu sürtmek de tabi ki eşlerine ya da sevgililerine düşüyor. Fazla pohpohlamadan, kusurlarını zaman zaman yüzüne vurarak biraz havalarının alınması gereken tipler.

2- Uyurken Yanındakine Sımsıkı Sarılan Erkekler;

Sımsıkı sarılmak kavramı kulağa hoş gelebilir. Samimiyet olarak yorumlanabilir. Özellikle ilişkilerin ilk aylarında yanındakine sımsıkı sarılarak uyuyan bir erkek kavramı romantik gelebilir. Ama ömür boyu sarılarak uyuyan bir erkek sıkar ve bu tarz uyuyan erkeklerin de genel anlamda aidiyetçi olduğu belirtiliyor. Yani yanındakini sahiplenen ve onun üzerinde iktidar kurmaya çalışan biri olarak yorumlanıyor.

3- Bir Sağa Bir Sola Dönerek Uyuyan Erkekler;

Bu tip erkekler, günlük yaşantılarında hayatı düzenli, sessiz, sakin ve huzurlu tiplerdir. Bütün enerjileri uykuda ortaya çıkar ve yatağı savaş alanına çevirirler. Çünkü bu tipler, gündelik sıkıntılarını, korkularını, endişelerini belli etmeyen, içlerinde saklayan kişiler olduğundan, tüm korkularıyla birlikte yatağa girerler ve huzursuz olarak uyurlar. Bu nedenle, sağa sola dönüp, sürekli yer değiştirip uykuyla adeta savaşırlar. Uzmanlar, bu tür erkeklerin yanlarındaki insan tarafından ilgilenilmesi gerektiğini düşünüyorlar. En azından gündelik sıkıntılarının sorulup, anlatmasına müsade edilmesini öneriyorlar.

4- Beden Temasından Kaçınarak Uyuyanlar;

Uyurken, sürekli yanındakinden uzak durmaya çalışan, en küçük bir temastan rahatsız olup soluğu yatağın öbür ucunda alan bir erkeğin, birlikte olduğu insanla bir sorununun olduğunun düşünülmemesini uzmanlar özellikle vurguluyorlar. Bu tip erkekler özgür ruhlu olmakla tabir ediliyor. Bu nedenle, onlara kendilerine ayıracak zaman verilmesini, ara ara kendileriyle baş başa kalmalarına müsade edilmesini, onlarla birlikte mutlu olabilmenin yolunun onları özgür bırakmaktan geçtiğini belirtiyorlar.
 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
yorum yapılcak gibi değil emeğine sağlık:D
 
Üst