• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yay Burcu 28 Aralık Pazar

LiyA

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
5 Kas 2012
Konular
7,633
Mesajlar
14,587
MFC Puanı
62,010









Bugün yaşadıklarınızı başka yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Size destek olan dostlarınız olacak. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız ummadığınız bir davranış gösterebilir ve sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Yaşayacağınız küçük bir kırılma geçmişi de sorgulamanıza neden olabilir. Geçmişi düşününce hayal kırıklığınız daha da büyüyecek.

Aşk Yaşamı : Yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınız sıkılabilir. Ama yeterince ilgi görmediğiniz doğru değil. O, sizi sandığınızdan çok seviyor ve düşünüyor. Size küçük bir hediye verebilir.

İş Yaşamı : Bir küçük değişiklik haberi alabilirsiniz. Bu haber sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek. Sabah yaşayacağınız hareketlilik, uzun zamandır belirsiz olan bir durumun açığa çıkmasına neden olabilir.

Para Durumu : Çok cazip bir daveti ekonomik nedenlerle reddedebilirsiniz. Para durumunuzdaki gerileme çok canınızı sıkıyor. Geçmişte yaptığınız harcamaları düşünüp üzülüyorsunuz.

Dikkat : Yakınlarınızın destek tekliflerini geri çevirmemelisiniz. Geçmişle hesaplaşmak sizi yorabilir. Tek başınıza altından kalkmanız zor gözüküyor.





 
Üst