• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yeni aday Belgü: İlanı ben verdim

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Yeni aday Belgü: İlanı ben verdim
F.Bahçe'nin hafta sonundaki kongresinde Aziz Yıldırım tek aday olamayacak. Hulusi Belgü de, "F.Bahçe Ruhuyla Değişim" sloganıyla aday oldu. Radyospor'a konuşan Belgü, ''Kongrede adayım. Gerekli 200 imzayı topladım. Centilmence, gerekli nezaketi göstererek aday olduğumu açıklıyorum. Gazete ilanı da bunu göstergesi. Aziz bey 'telefonlara çıkmıyor' demiş. Telefonlarım her zaman, herkese açık. İsteyen ulaşabilir. Ben F.Bahçe'nin gelişerek ilerlemesi yönünde projelerimi ortaya koyuyorum. F.Bahçe sevgisinden başka bir kaygımız olamaz. Her şey F.Bahçe için" dedi.

İLANDA NE YAZIYORDU?
Gazetelerde yer alan 'www.bizfenerbahceyiz. com' imzasıyla verilen "Şimdi değilse ne zaman?" başlıklı ilanın son bölümündeki 'Rıza' vurgusu Aziz Yıldırım'ın adaylığı konusunda etkili oldu. İşte o bölüm: Şanlı bir törenle, anlayışla ve iyi niyetle, 'rıza' ile ayrılmanın vakti geldi. Daha fazla riske girmeden, her F.Bahçeli'nin gönlünde hala iyi bir anı varken, 'hoşçakal' deme vakti geldi."
 
Üst